View Full Version : ttl=128 چیست؟
mahdioo12194
شنبه 05 بهمن 1392, 18:56 عصر
سلام می خواستم بدونم آیا این 128 بر حسب زمان است و با گذشت زمان این مقدار کم می شه؟ یا فقط به
عنوان hop counter عمل می کند؟اگر در شبکه داخلی هیچ روتری نداشته باشیم این بسته اگه به هر دلیلی به
مقصد نرسد برئ چه اساس بسته نابود می شود؟؟؟
Vitallity
شنبه 05 بهمن 1392, 19:28 عصر
TTL مخفف Time to live هست. یعنی مدت زمان زندگی... این مقدار به یه بسته IP تعلق میگیره و با گذشت از هر روتر یکی ازش کم میشه. دلیلش هم اینه که اگر یه بستهای گم شد! (با دستکاری یه خرابکار، ورود به یه حلقه بینهایت یا هر دلیلی ...) تنها به مقدار تعیین شده در شبکه وجود داشته باشه. TTL در واحد ثانیه است یعنی علاوه بر تعداد hop ها زمان رو هم به عنوان محدود کننده در نظر میگیره بیشترین مقدار TTL برابر 255 هست. که میشه 4.25 ثانیه و اگر دفت کرده باشید زمانی که ping شما بالا هست بیشترین زمان که در ping میتونید ببینید ~4000 هست و بیشتر از اون بسته IP از بین رفته و شما Request timed out دریافت میکنید. پس اگر روتری هم توی شبکه در کار نباشه پس از 4.25 ثانیه بسته IP از بین میره.
البته TTL رو ممکنه جاهای دیکه مثل مبحث DNS هم مشاهده کنید که جریانش تا "حدی" شبیه به همین موضوع هست. برای مطالع بیشتر میتونید کتابهای CCNA رو مطالعه کنید.
mahdioo12194
یک شنبه 06 بهمن 1392, 00:11 صبح
ممنون فقط مقدار ttl=255 و زمان 4.25 چه جور محاسبه شده؟!! و هم چنین می گن واسه محصولات سیسکو این مقدار 254 ttl= یعنی چی؟ معمولا پینگ را در ویندوز انجام می دن پس باید 128 باشه؟
Vitallity
یک شنبه 06 بهمن 1392, 00:51 صبح
ممنون فقط مقدار ttl=255 و زمان 4.25 چه جور محاسبه شده؟!!
طبق RFC 792 واحد TTL باید ثانیه باشه... درباره اون 4.25 قطعاً دارم اشتباه میکنم... و فکر کنم مربوط به زمان timeout ICMP باشه ...
خوب توی بسته IP دو بخش وجود داره، یکی برای آدرس فرستنده و یکی برای گیرنده زمانی که بسته به یک مقصد برسه که آدرس گیرنده با اون نود یکی نباشه بسته دریافت شده از بین میره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.