ورود

View Full Version : این سایتها باچی نوشته شدند؟

modarresi
یک شنبه 06 بهمن 1392, 16:09 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه مقدارasp.net تو زمان دانشگاه کارکردم.
یعنی می تونم خوب برنامه بنویسم ولی نمیتونم واسه سایتم شکل و شمایل قشنگی درست کنم.
آخه تو VisualStudio فقط یه فرم بت میده که میتونی توش ماژولهای مختلف مثل ButtonوTextBoxو . . . بزاری.
و برنامه بنویسی. الان میخوام شروع به ساخت سایت کنم. ولی نمیدونم باید سراغ چه تکنولوژی برم. میخواستم ببینم کسی می تونه بگه مثلا صفحات زیرو با چه زبونی نوشتند.

http://www.gooshishop.com/products/phones/available
https://ib.mehrbank.org/webbank/login/loginPage.action

واقعا از راهنماییتون متشکرم.

megrnet
یک شنبه 06 بهمن 1392, 17:18 عصر
شکل و شمایل مربوط به زبان های نشانه گذاری و استایل دهی html و css میشه یه نگاهی به سایت زیر بندازین
w3schools.com

mehbod.rayaneh
یک شنبه 06 بهمن 1392, 17:37 عصر
درود
گوشی شاپ : asp.net
موسسه مهر هم جاواس!
شما برای ساخت سایت اول 1 قالب html , css , js بنویسید بعد ب زبان سمت سروری ک مسلط هستید پویاش کنید!
موفق باشید

megrnet
یک شنبه 06 بهمن 1392, 21:49 عصر
تا یادم نرفته شما میتونید از فریم ورک های css هم استفاده کنید که دیگه مجبور به نوشتن کدهاش نیستین و اینکه اتلاف وقت نباشه!
ولی اگه وقت کردید حتما یاد بگیرید خیلی راحته ، آدرس یه فریم ورک رو با آموزش براتو میزارم موفق باشید.
tutorialspoint.com/bootstrap/index.htm

e_a_23
یک شنبه 06 بهمن 1392, 22:03 عصر
دوستمون فرمودن سایت w3schools. بله این سایت میشه گفت بهترین مرجع هست. که البته فارسی شده ی اون هم جدیدا ساخته شده: www.beyamooz.com
ویدئوهای آموزشی سریع ترین روش یاد گیری توی نت هست که می تونید یه دوره کامل و رایگان طراحی وب به همراه آموزش های دیگه در این زمینه رو در سایت www.cgtv.ir دانلود کنید. من خودم با این سایت خیلی راه افتادم.

modarresi
سه شنبه 08 بهمن 1392, 15:16 عصر
با تشکر از کمک همه دوستان.
می دونید این سایتایی که گفتم یه طرح گرافیکی خوبی دارند.
مثلا تو صفحه سرچ گوشی شاپ وقتی از سمت راست یه گزینه رو میزنیم تعداد گوشیهای پیدا کرده رو با یه حالت قشنگ میاره.
یا مثلا تو صفحه بانک مهر تو آدرس صفحه نوشته .action اینه که با خودم گفتم شاید با فلش ساخته شدند.
ولی نمیدونم مثلا تو فلش میشه کد زبون asp نوشت.
یا یه محیطی باشه که من مثلا یه button گرافیکی طراحی کنم. بد با فلش طوری طراحیش کنم که مثلا وقتی موس روی اون میره یه انیمیشن کوچیک روی موس نشون بده. بد مثلا اگه کاربر رو اون کلیک کرد یه کد asp اجرا بشه که مثلا به sql server یه query بزنه و یه سری اطلاعات رو برامون بیاره.

ممنون از کمک همه.