ورود

View Full Version : نمایش پیغام خطا هنگام run کردن برنامه

ramin149
یک شنبه 06 بهمن 1392, 17:49 عصر
من پروژه را از لینک زیر دانلود کردم و در eclips وارد کردم اما موقی که می خواهم برنامه را run کنم پیغام خطا نمایش می دهد .
http://developer.android.com/training/implementing-navigation/nav-drawer.html

پیغام خطا

[2014-01-26 06:59:53 - Dex Loader] Unable to execute dex: java.nio.BufferOverflowException. Check the Eclipse log for stack trace.
[2014-01-26 06:59:53 - MainActivity] Conversion to Dalvik format failed: Unable to execute dex: java.nio.BufferOverflowException. Check the Eclipse log for stack trace.

برای حل این مشکل چه کاری باید انجام دهم ؟؟؟

saeed_g21
یک شنبه 06 بهمن 1392, 18:10 عصر
منم دانلود و تست کردم اجرا نشد ولی یکبار از سمت Project گزینه Clean رو انتخاب کردم مشکل برطرف شد تو هم تست کن اگه نشد ورژن اندروید رو عوض کن من رو 4.3 تست کردم

rubiks.kde
یک شنبه 06 بهمن 1392, 18:10 عصر
برید به فایلهای AndroidManifest.xml و project.properties و مطمئن شید که android:targetSdkVersion و target=android-<value> هر دو یک مقدار دارند.

saeed_g21
یک شنبه 06 بهمن 1392, 18:17 عصر
برید به فایلهای AndroidManifest.xml و project.properties و مطمئن شید که android:targetSdkVersion و target=android-<value> هر دو یک مقدار دارند.

من نگاه کردم <uses-sdk android:minSdkVersion="14" android:targetSdkVersion="17" /> هستش ولی برا من که بخوبی اجرا میشه

ramin149
دوشنبه 07 بهمن 1392, 08:31 صبح
مشکل از emulation نصب شده بود و از api 11 بردمش روی api 14 درست شد .

rubiks.kde
دوشنبه 07 بهمن 1392, 11:25 صبح
من نگاه کردم <uses-sdk android:minSdkVersion="14" android:targetSdkVersion="17" /> هستش ولی برا من که بخوبی اجرا میشه

الان دقیقا چیزی که من گفتم و شما گفتید یکی هست؟:متفکر:من گفتم targetSdkVersion داخل منیفست رو با target داخل project.properties چک کنید.
دقیقا مشکل دوستمون همین بوده که این دو یکی نبودن.اگه api رو تغییر بدید خود اکلیپس این دو رو یکی میکنه.

saeed_g21
دوشنبه 07 بهمن 1392, 11:32 صبح
الان دقیقا چیزی که من گفتم و شما گفتید یکی هست؟:متفکر:من گفتم targetSdkVersion داخل منیفست رو با target داخل project.properties چک کنید.
دقیقا مشکل دوستمون همین بوده که این دو یکی نبودن.اگه api رو تغییر بدید خود اکلیپس این دو رو یکی میکنه.

بله اشتباه شده :خجالت: