PDA

View Full Version : خواندن رکوردها از بانک

android69
یک شنبه 06 بهمن 1392, 22:41 عصر
سلام به مدیران محترم بخش اندروید
من یه برنامه دارم شامل یه دیتا بیس و یه لیست ویو ،زمانی که روی لیست کلیک میکنم در اکتویتی نمایشم تایتل و متن اطلی نمایش داده میشه ،می خوام با یک دکمه ایتم بعدی ازو در همین اکتیوتی از بانک بخونم و نمایش بدم خواهشا کمک کنید ممنون

saeed_g21
یک شنبه 06 بهمن 1392, 22:44 عصر
من که متوجه نشدم یکم دقیق بگو

rubiks.kde
یک شنبه 06 بهمن 1392, 23:35 عصر
در ایجاد پست دقت کنید و تمام تلاش خود را داشته باشید تا سوال رو به درستی بپرسید.
این گونه پست ها طبق قوانین حذف میشوند.

Hadi.Me
دوشنبه 07 بهمن 1392, 05:52 صبح
فکر کنم منظور ایشون اینه که الان یه پایگاه داده دارن که رکوردهاشون رو ازتوی اون میخونن و تایتل اونها رو توی اکتیویتی اصلی با یه لیست ویو نشونش میدن.
وقتی روی هر ایتم از لیست ویو کلیک میشه اون رکورد رو همراه با تایتل و متنش توی صفحه دیگه ای نمایش میدن.
حالا میخوان توی اکتیویتی دومشون دکمه "قبلی" و "بعدی" تعریف کنن که با کلیک روی اونها رکورد قبلی یا بعدی از پایگاه داده شون توی همین اکتیویتی دوم نمایش داده بشه.
:چشمک:

اگه باز هم سوال براتون گنگ باشه یه مثال بزنم::لبخند:
همونطور که توی گالری، صفحه اول یه فهرست از مجموعه عکسها رو شامل میشه و با کلیک روی هرکدوم اون عکس به صورت بزگتر به نمایش در میاد
ایشون هم یه لیست ویو دارن که فهرستی از مجموعه رکود ها رو از پایگاه داده میگیره و تایتلشون رو نمایش میده و با کلیک رو هرکدوم، عنوان و متن اون رکورد رو توی اکتیویتی دوم نمایش میده

حالا همونطور که توی گالری وقتی یه عکس رو داره نمایش میده میتونیم انگشتمون رو چپ و راست بکشیم و عکس قبلی یا بعدی رو ببینیم بدون اینکه لازم باشه به صفحه اول (فهرست) برگردیم
ایشون هم میخوان دکمه "قبلی" و "بعدی" تعریف کنن که با کلیک روی اون رکورد قبلی یا بعدی رو توی همین اکتیویتی دومشون (بدون برگشت به صفحه فهرست) نمایش بدن

android69
دوشنبه 07 بهمن 1392, 06:57 صبح
بله دقیقا آقا هادی درست گفتن خواهشا حذف نکنید واقعا نیاز دارم کمک کنید.
چطوری میتونم عمل کنم واسه این کار؟امیدم فقط به مدیران و بچه های این تالاره خواهشا کمک کنید.

saeed_g21
دوشنبه 07 بهمن 1392, 09:58 صبح
خوب برای اینکار بهتره در تیبلت از ID هم استفاده کنی و این ID منحصر بفرد هستش و برای هر ردیف در تیبل یک شماره بر میداره که تکراری نمیشه البته اگه درست تعریف کرده باشی
نمونه کد SQL

db.execSQL("create table test ( id integer primary key autoincrement); ");

همینطور که از کد بالا مشخصه من یک ای دی منحصر بفرد در تیبل تست ساختم حالا
تو بایستی وقتی یک ردیفی رو نمایش میدی بایستی ID اون رو بدست آوری و در دگمه Next , Forward بایستی اون ID رو +1 یا -1 کنی که اونم مربوط به query sql هست به این صورت بایستی عمل کنی

select * from test where id=id+1 برای نمایش ردیف بعدی
select * from test where id=id-1 برای نمایش ردیف قبلی

android69
دوشنبه 07 بهمن 1392, 11:56 صبح
نمیتونیم که در query id=id+1 قراربدیم:گریه:

saeed_g21
دوشنبه 07 بهمن 1392, 12:41 عصر
نمیتونیم که در query id=id+1 قراربدیم:گریه:

چرا نمیتونی ؟

android69
دوشنبه 07 بهمن 1392, 13:26 عصر
برنامه کرش میکنه اگه لطف کنید ریموت بشید هزینه ام میدم واقعا گیرم دانشجوم

saeed_g21
دوشنبه 07 بهمن 1392, 13:30 عصر
گلم هزینه نداره

ای دی و پسورد تیم رو برام پیام خصوصی کن

android69
دوشنبه 07 بهمن 1392, 14:52 عصر
چرا نمیتونی ؟

رفتی که:گریه:

saeed_g21
دوشنبه 07 بهمن 1392, 15:02 عصر
قطع شد

پروژت رو بده تا شب حل کنم بدم

android69
دوشنبه 07 بهمن 1392, 15:04 عصر
قطع شد

پروژت رو بده تا شب حل کنم بدم

ریموت نمیشید دیگه؟

android69
دوشنبه 07 بهمن 1392, 15:09 عصر
در ایجاد پست دقت کنید و تمام تلاش خود را داشته باشید تا سوال رو به درستی بپرسید.
این گونه پست ها طبق قوانین حذف میشوند.

مدیر جان به جای حذف لطفا راهی نشون بده دمت گرم مشکل حل شه:ناراحت: