View Full Version : دیدن محتویات داخل بانک
mehdi64org
دوشنبه 07 بهمن 1392, 00:08 صبح
سلام
من یه برنامه نوشتم که داخلش یه بانک داره و عملیات اضافه کردن رکورد و... رو انجام میده.
چطور میتونم موقع اجرا برنامه توی شبیه ساز، محتویات داخل دیتابسم رو ببینم؟ منظورم اینه که بدون استفاده از لیست ویو و... بتونم با کمک خود ایکیلیپس تغییرات بانکو ببینم.
با تشکر
rubiks.kde
دوشنبه 07 بهمن 1392, 00:15 صبح
از طریق DDMS برید توی file explorer . بعد آدرس data/data/<pakage_name>/databases
mehdi64org
دوشنبه 07 بهمن 1392, 02:30 صبح
از طریق DDMS برید توی file explorer . بعد آدرس data/data/<pakage_name>/databases
مسیری که گفته بودین رو رفتم. پوشه data هست ولی اصلا قابل باز شدن نیست. کار خاصی باید انجام بگیره؟
از طریق ویندوز نمیشه فایلشو پیدا کرد؟ چون من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
saeed_g21
دوشنبه 07 بهمن 1392, 09:49 صبح
برنامه SQLite Database Browser رو دانلود کن با اون میتونی بازش کنی
rubiks.kde
دوشنبه 07 بهمن 1392, 11:19 صبح
مسیری که گفته بودین رو رفتم. پوشه data هست ولی اصلا قابل باز شدن نیست. کار خاصی باید انجام بگیره؟
از طریق ویندوز نمیشه فایلشو پیدا کرد؟ چون من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
اصلا نتونستید برید داخل این پوشه یا نتونستید فایل پایگاه داده رو باز کنید؟
از گوشی استفاده میکنید یا شبیه ساز؟
saeed_g21
دوشنبه 07 بهمن 1392, 11:29 صبح
rubiks.kde (http://barnamenevis.org/member.php?231180-rubiks.kde) خان راست میگن از دستگاه واقعی استفاده میکنی یا شبیه ساز ؟
اگه از دستگاه واقعی استفاده می کنی دستگاهت حتما بایستی Root بشه تا بتونی به پوشه data دسترسی داشته باشی ولی اگه از شبیه ساز استفاده می کنی که حتما به پوشه data دسترسی داری اگه فایل رو پیدا کردی و برای سیستم عاملت ناشناخته هستش برنامه ای که بالا گفتم حجمش تقریبا 6 - 7 مگابایت هستش دانلود کن می تونی با اون بانک رو بخونی
mehdi64org
دوشنبه 07 بهمن 1392, 11:39 صبح
اصلا نتونستید برید داخل این پوشه یا نتونستید فایل پایگاه داده رو باز کنید؟
از گوشی استفاده میکنید یا شبیه ساز؟
با شبیه ساز رفتم . اصلا پوشه دیتا باز نمیشه. روی مثلث کنارش که کلیک میکنم هیچ زیر پوشه ای نشون نمیده. توی فایل ضمیمه مشخصه.
mehdi64org
دوشنبه 07 بهمن 1392, 11:40 صبح
برنامه SQLite Database Browser رو دانلود کن با اون میتونی بازش کنی
خب آخه مشکلم همینه که اصلا فایلشو نمیتونم پیدا کنم
saeed_g21
دوشنبه 07 بهمن 1392, 11:43 صبح
خب آخه مشکلم همینه که اصلا فایلشو نمیتونم پیدا کنم
یک کاری کن یک شبیه ساز دیگه درست کن روشن کن بیاد بالا بعد برو به همین قسمت ببین برا اونم باز نمیشه
mehdi64org
دوشنبه 07 بهمن 1392, 12:18 عصر
یک کاری کن یک شبیه ساز دیگه درست کن روشن کن بیاد بالا بعد برو به همین قسمت ببین برا اونم باز نمیشه
درست شد.
یک دنیا تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.