View Full Version : خداحافظی
farhad_shiri_ex
دوشنبه 07 بهمن 1392, 08:59 صبح
دوستان به یکسری دلایل از ادامه فعالیت در این سایت منصرف شدم از تمامی دوستان عزیز خدا حافظی میکنم
EBRAHIM_BANIHOSEINI
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 19:31 عصر
جناب شیری سلام! از دیدن این پیام ناراحت شدم. جواب خیلی از سئوالاتم را از شما گرفتم. همینجا ازتون برای بار چندم تشکر میکنم. یاد سخن آقا امیر المومنین علیه السلام افتادم که فرمودند: هر کس مرا کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است. باز هم متشکرم. امیدوارم به دلیل یکسری از مسائل دوباره از رفتن منصرف شوید و شما را زیارت کنیم.
frahimi
شنبه 12 بهمن 1392, 07:15 صبح
با سلام من هم از دیدن این پیام بسیار ناراحت شدم . حضرت علی (ع) میفرمایند "هر کس مرا یک حرف بیاموزد مرا یک عمر برده خویش کرده است" و من درسهای زیادی در این قسمت از اساتیدی چون جناب شیری یاد گرفتم و من هم امیدوارم ایشون منصرف شوند و ما را یاری دهند.
farhad_shiri_ex
شنبه 12 بهمن 1392, 13:50 عصر
سلام!
واقعا قصد ایجاد پست جدید در این سایت رو نداشتم ولی وقتی این دو پست رو خوندم! دیدم خیلی بی ادبی که جواب لطف شما دو دوست عزیزم رو ندم.
از این همه لطف شما دو دوست گرامی سپاسگذارم و کمال تشکر را دارم همین حرفی که می زنید انقدر برای من دلگرم کننده بود که منو به شک انداخت که کارم درست یا نه ولی چشم سعی میکنم که برگردم اما در صورتی که موفق به فعالیت در این سایت نشدم می تونید با E-MAIL با من در ارتباط باشید و در صورتی که در زمینه های زیر کمکی از دست من بر بیاید شک نکنید که دریغ نخواهم کرد.
1- visual foxpro
2- ++Visual C - و MFC
3- SQL SERVER - Replication - View -SP -UDF-Trigger
4- T-SQL نحوه استفاده بهینه از QUERY ها
5- JAVA مقدماتی
6- روشهای مهندسی معکوس
7- مباحث کانورتورها از داس به ویندوز و از داس به SQL SERVER
8- نحوه استفاده از API ها و اکتیوایکس ها
9- نحوه نوشتن یک اکتیوایکس در V-FOX ویا ++VC
10- برنامه نویسی Socket در V-fox و ++VC
11-...
ایلیا آخوندزاده
جمعه 05 اردیبهشت 1393, 00:18 صبح
با تأسف و تأثر رفتن شما دوست عزیز را از جمع مان و احساس وجود جای خالی شما را در این جمع را به شما اعلام کرده و در آرزوی بازگشت شما می مانیم.:ناراحت::گریه::گریه:
nima_8m
جمعه 05 اردیبهشت 1393, 11:54 صبح
موفق باشین
ما که خیلی استفاده کردیم
امیدوارم قبل رفتن فرصت داشته باشین این سوال رو جواب بدین
http://barnamenevis.org/showthread.php?449576-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%88-page-heder-%D9%88-%D8%AF%D9%88-detail
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.