View Full Version : نحوه تغییر رنگ آیتم منو با انتخاب شدن آن
ho3inamini
سه شنبه 08 بهمن 1392, 10:53 صبح
سلام بچه ها
چه جوری میتونم کاری کنم که وقتی روی یک زیرمنو کلیک شد,رنگ آیتم همان زیر من عوض شه؟
ممنون
eidazha
سه شنبه 08 بهمن 1392, 13:31 عصر
ميتوني تو css بهش hover بدي مثلا اگر نام class زير منوت mymenu hast به اين شكل مينويسي
.mynenu:hover{
background:#000;
}
ho3inamini
سه شنبه 08 بهمن 1392, 13:57 عصر
ممنونم از پاسخت ولی من میخوام با کلیک شدن روی زیر منو,رنگش عوض شه. نه با رفتن ماوس روی زیر منو.
ab.ali
سه شنبه 08 بهمن 1392, 15:45 عصر
اگر اشتباه نکنم میتونی از focus و visited استفاده کنی که هر وقع کلیک شد رنگش عوض بشه!!:لبخندساده:
eidazha
سه شنبه 08 بهمن 1392, 15:47 عصر
بايد از jquery استفاده كنيد
به اين شكل
$( ".mymenu" ).click(function() {
$(this).css('background-color','#EE178C');
});
در اين مثال هم به فرض اسم class منو شما هست mymenu اگر چيز ديگري هست عوض كنيد
khateratean
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 19:52 عصر
برای حل مشکلت به این لیک یه سری بزن:
http://www.beyamooz.com/css/85-style/90-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-CSS
shpegah
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 10:53 صبح
دوستان من هم همین مشکلو دارم از این کد استفاده کردم ولی نشد میخوام بدون استفاده از jquery و همچنین بدون استفاده ازکلاس مثلا "hasSub"باشه
#mainmenu ul li ul li:hover:parent:parent a
{
background-color:red;
}
eidazha
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 21:54 عصر
سلام ، همانطور كه گفتم بهترين راه براي رويداد click استفاده از jquery و خود جاوااسكريپت هست ، اينكه شما نميخواهيد از jquery استفاده كنيد دليلشو نميدونم چيه
در كل اگر ميخواهيد براي لينك استفاده كنيد خوب اگر هم با css يا jquery بشه لينك بعد چند ثانيه ميره تو صفحه اي كه لينك داديد اما اگر براي يك element ديگه اي ميخواهيد استفاده كنيد مثل div بهترين راه استفاده از jquery هست
تو css ميشه براي لينك از اين خصوصيات استفاده كرد link , visited , hover , active
shpegah
شنبه 12 بهمن 1392, 08:54 صبح
ممنون از توجهتون
من چون از فریمورک استفاده میکنم نمیخوام از حالت داینامیک اون خارج شده و برنامه ام از روال ابجکت اورینتد اون تخطی کنه به همین دلیل فقط میخوام در برنامه css اون روتغییر بدم
از لینک نمیخوام استفاده کنم میخوام منویی که در بالای صفحه دارم اگر زیر منو داشت وقتی زیر منو را انتخاب میکنم المنت پرنت آن هم باتغییر رنگ مشخص تر بشه که این ساب منو مال کدوم منواست برای همین از پرنت استفاده کردم ولی جواب نگرفتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.