View Full Version : سوال: ؟برنامه اسمبلی چگونه نوشته شده است؟
motherboard
سه شنبه 08 بهمن 1392, 13:09 عصر
سلام بر همه ی دوستان.همه ی زبان های سطح میانه و یا سطح بالا توسط زبان دیگر ساخته شده اند.اما زبان اسمبلی که پایین ترین سطح زبان برنامه نویسی است.قاعدتا نباید توسط زبانی دیگر که روی سیستم عامل نصب شود وکامپایل کند نوشته شده باشد.احیانا کسی از روش نوشته شدن زبان اسمبلی اطلاعی داره؟چون به هر حال همه ی این زبان ها رو بر روی یک محیط داس یا IDE اجرا میکنیم.اما اینکه نماد های اسمبلی بدون وجود محیط برنامه نویسی در صفحه مانیتور چگونه به وجود امده اند را نمیدانم؟با تشکر.
m.j_banitaba
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 11:10 صبح
در زمان دایناسورها که کامپیوترها با زغال سنگ کار می کردند(هی صبر کن من زیر صد سال سن دارم اونجوری راجع به سن من فکر نکن :لبخند:) برنامه نوسی به زبان اسمبلی توسط خود انسان انجام می شد و نحوه آن به این صورت بود که فرد ابتدا برنامه را بر روی کاغذ می نوشت سپس با استفاده از جداول مربوطه آن را به عدد تبدیل می کرد سپس این اعداد توسط ماشین تحریر مخصوص روی کارتهای پانچ درج می شد سپس این کارتها را به اپراتور کامپیوتر می دادند تا آنها را در صف اجرای قرار دهد و نتیجه کار بر روی کاغذهای چاپ به فرد برگردونده می شد در مواقع این فرایند چند روز طول می کشد
infinity2
پنج شنبه 01 اسفند 1392, 02:18 صبح
و البته زبان نیست که نوشته میشه اون assembler بوده که نوشته شده که اونم مستقیما با machine code نوشته شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.