ورود

View Full Version : مبتدی: سورس Ribbon

YasserDivaR
سه شنبه 08 بهمن 1392, 16:49 عصر
قابل توجه اساتید محترم سایت
سلام دوستان بنده یه سورس کامل روبان از کدجاک می خواستم و این که اگه با کامند دیزاینر برنامه روبان خودمون رو بسازیم چجوری باید به وی بی انتقال داد خروجی XMl میده برنامه در ضمن مثال خودش نباشه چون متوجه نشدم اگه ممکنه ایرانی باشه سورس؟
-----------------------------------------------------------------------------------
در ضمن این که من از تب استفاده کردم توی پروژم و چون برنامه از skinframwork استفاده کردم پوسته ها بر روی تب اعمال نمیشه دلیلش چیه
از تب خودش هم استفاده کردم ولی چجوریه که پوسته عوض کردم روی تب اعمال نشد
و سوال بعدی
سلام دوستان من قبلا یه برنامه داشتم تحت عنوان گنجینه لینک پیش نمایش و دانلود
http://soft98.ir/software/farsi/1522...%86%D9%87.html (http://soft98.ir/software/farsi/15221-%DA%AF%D9%86%D8%AC%D9%8A%D9%86%D9%87.html)
تو این نگارش متن ها داخل تکست باکس بود مثلا توی فرمی چیزی حدود 50 حالا کمتر یا بیشتر تکست باکس محفی بود
حالا می خوام بپرسم تو نگارش جدید از چه بانک اطلاعاتی استفاده کنم که حجم مطالب مث سوره بقره رو بگیره اما اکسس قبول نکرد با تشکر؟

محسن واژدی
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 07:43 صبح
سلام
در CodeJock نمونه های متعددی برای کار بار Ribbonها و نحوه استفاده از آنها وجود دارد

\Program Files\Codejock Software\ActiveX\Xtreme SuitePro ActiveX\Samples\CommandBars\VB\RibbonSample
\Program Files\Codejock Software\ActiveX\Xtreme SuitePro ActiveX\Samples\CommandBars\VB\RibbonMDISample
موفق باشید

YasserDivaR
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 10:54 صبح
سلام
در CodeJock نمونه های متعددی برای کار بار Ribbonها و نحوه استفاده از آنها وجود دارد

\Program Files\Codejock Software\ActiveX\Xtreme SuitePro ActiveX\Samples\CommandBars\VB\RibbonSample
\Program Files\Codejock Software\ActiveX\Xtreme SuitePro ActiveX\Samples\CommandBars\VB\RibbonMDISample
موفق باشید

اگه با کامند دیزاینر برنامه روبان خودمون رو بسازیم چجوری باید به وی بی انتقال داد خروجی XMl میده برنامه در ضمن مثال خودش نباشه چون متوجه نشدم اگه ممکنه ایرانی باشه سورس؟

YasserDivaR
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 11:10 صبح
پس چی شد ؟/ راهمای کامند دیزاینر می خوام