ورود

View Full Version : سوال: شروع کار طراحی سایت

DariushGreat
سه شنبه 08 بهمن 1392, 22:31 عصر
سلام
اگه جای اشتباه پست دادم شرمنده. لطفا راهنماییم کنید.
من به طراحی قالب جوملا و کد نویسی تقریبا مسلطم. تا بحال رفاقتی طراحی می کردم. اما از فردا قراره که به طور جدی به یک قرار ملاقات کاری برم و پروژه بگیرم. اما چند تا مساله هست:

اول این که من نمی دونم چطور قیمت بدم. اصلا مبنای قیمت دهی چطوریه؟ بر چه اساسی قیمت بدم؟
دوم این که نمی دونم چطور قرارداد بنویسم. به چه مفادی باید اشاره کرد؟ قرارداد یه دستخط ساده باشه یا تایپی؟
سوم این که پول رو به چه شکلی بگیرم؟ تمامشو یه جا بگیرم یا این که بخش بندی کنم؟
چهارم این که نحوه تعاملم با مشتری باید چگونه باشه؟ باید قدم به قدم پروژه رو بهش گزارش بدم یا این که بذارم آخر کار، ناگهانی از کار پرده برداری کنم و مشکلاتشو برطرف کنم؟
پنجم این که پشتیبانی شامل چه چیزایی میشه؟ چه مدت باید پشتیبان باشم؟

اگه می شه راهنماییم کنید.
ممنون

p30online
سه شنبه 08 بهمن 1392, 23:22 عصر
داخل انجمن php یه سرچی بزن قرار داد اونجا دوستان گذاشتن

megrnet
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 00:40 صبح
در مورد قیمت بنظرم یه گشتی به سایت هایی که لیست قیمت برای طراحی گذاشتن بزنید بهتره. البته به جز قیمت شاید به مورد های دیگه ایی که اشاره کردید به جواب برسید. موفق باشید

eidazha
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 12:43 عصر
با سلام
مبناي قيمت نسبت به cms كه مي دهيد بستگي داره ، معمولا براي جوملا هزينه اي دريافت نميشه فقط هزينه طراحي قالب رو ميگرين كه متوسط 300 تومن به بالا هست + هزينه هاست و دامين

اگر به طور اختصاصي مديريت محتوايي نسبت به نياز كارفرما ميخواي بنويسي بستگي به خودت داره كه چقدر قيمت بگي

تحويل كار هم اگر كمتر از يك تومن ميگيري به نظر من نيازي نيست كه قدم به قدم پروژه رو بهش نشون بدي اما اگر پول زيادي ميدن بابت طراحي و برنامه نويسي بايد قدم به قدم پروژه رو بهشون نشون بدي

در كل همه چيز طبق قراردادي كه نوشتيد پيش ميره و تمام مفاد قرارداد دست خودته
اما اكثرا 30-50 درصد پيش پرداخت ميگيرن و بقيه رو بعد اتمام كار.

بهتره قراردادت تايپي باشه و حتما نام سايت (url) قيد بشه
من يك قرارداد 4 صفحه اي مخصوص طراحي وب دارم اگر خواستي بگو واست بفرستم
با تشكر