View Full Version : روش های متفاوت در دیتابیس
hamedjj
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 02:11 صبح
سلام بچه ها
من دارم با دیتابیس کار میکنم به یه موضوع بر خوردم
اگه آموزش دیتابیس لیندا Android SDK Local Data Storage را دیده باشید در این آموزش مدرس دیتابیس را ایجاد میکنه و دیتاهای خود که درون یک فایل xml قرار داره را import میکنه و نمایش میده که کدهای زیادی این وسط نوشته میشه.
یه روش دیگه اینه که با استفاده برنامه هایی همچون افزونه فایرفاکس sqlite manager دیتابیس خود را بسازی و در برنامه فراخوانی کنی.
الان سوال من اینه که این دو چه فرقی با هم دارند؟؟
شما کدوم روش را قبول دارید؟
مثلا یه برنامه که چند هزار اسم و شماره داخلشه ، دیتابیسش را با برنامه هایی مانند sqlite manager میسازند یا از xml استفاده میکنند!؟
saeed_g21
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 10:03 صبح
منظورت از XML همون Activity هست ؟
hamedjj
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 10:50 صبح
XMLpullparser
shs1377
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 10:57 صبح
اینی رو که میگم مطمئن نیستم ولی یک برنامه که با xml ساخته شده بود رو دیدم در اولین اجرا بسیار بسیار کند بود ولی در دفعه های بعد خوب میشد ولی برنامه هایی که دیتابیس معمولی دارند این مشکل رو ندارند پیشنهاد من ساختن با افزونه فایرفاکس و ... است
rubiks.kde
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 10:59 صبح
دلیل ایجاد بانکهای اطلاعاتی پیشرفته این بود که قدرت مدیریتی زیادی رو بتونن به راحتی ایجاد کنن.
اگه قرار باشه باز هم از فایلهای متنی برای نگه داری اطلاعات استفاده بشه پس دلیل این کار چیه.
مطمئنن استفاده از sqlite برای این کار بهتره ولی گاهی چون داده هم کم است میتونیم اون رو در قالب xml قرار بدیم و بعد استفاده کنیم.
البته این کار بار محاسباتی رو زیاد میکنه چون شما باید xml رو هم پارس کنید.
hamedjj
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 11:13 صبح
آره بار محاسباتی را زیاد میکنه.
چون من تو فیلم های آموزشی تو نت که گشتم هیچ آموزشی مبنی بر استفاده از دتابیس های خارجی نداده بودند و فقط همین لیندا بود که با xmlpull دیتابیس را ایمپورت میکرد و باعث تعجب من شده بود که همچین برنامه های بزرگی را با این روش میسازند!!!!!!
دمه همتون گرم
در آخر من یه آموزش درباره با external database پیدا کردم و لینکش را میزارم که بقیه هم استفاده کنند.
اگر شما هم آموزش متنی یا فیلمی میشناسید در اینجا مطرح کنید که صددرصد بدرد همه مخصوصا من میخوره (چون تو یوتیوب و نت چیزی نتونستم پیدا کنم)
http://v4all123.blogspot.co.uk/2013/03/sqlite-databases-with-external-db.html
shs1377
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 11:19 صبح
آموزش فارسیش که هست به این سایت (http://www.esfandune.ir/category/learn/دیتابیسsqlite/) برو تمام مشکلاتت بر طرف میشه
abbasalim
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 16:06 عصر
من از روش xml استفاده کردم هم حجم برنامه رو سنگین میکنه هم کار رو سخت میکنه اگه یه دونه / واسه بستن تگ یادت بره کله برنامت به هم میخوره
کلا کار سختیه ولی اگه بخوای از نت دانلود کنی خوبه
مثلا داخل برنامت یه فایل xml دانلود میکنه که پره از sms های جدید بعد اونارو میریزه تو دیتابیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.