ورود

View Full Version : virus در اسمبلی

afshin61
شنبه 02 اردیبهشت 1385, 19:17 عصر
کسی میتونه مقاله ای یا آموزشی در مورد نحوه کار ویروسها در اسمبلی در اختیار من قرار بده ؟

یا یک نمونه ساده با توضیح کارکرد .....

ترو خدا یکی کمکم کنه .... زیاد وقت ندارم ... مطلب انگلیسی هم بود عیب نداره !!!

واسه درس برنامه نویسی سیستمی میخوام

raha_hakhamanesh
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 10:12 صبح
با سلام
نحوه عملکرد ویروس ها به کمک اسمبلی کار رو برای برنامه نویسهای این رده بسیار ساده می کنه چونکه قدرت برنامه نویس در اسمبلی بسیار زیاد است .
مثلا قدیما می شد هد هارد رو که از سکتور 1 به صفر کم می شه رو باز هم کمتر کرد که به 1- بره در اینصورت هد به بدنه اصابت می کرد و هارد می سوخت ولی هاردهای حالا هوشمند هستند و این قبیل کار ها دیگه براشون یه شوخی بیشتر نیست . اما الان هم می شه با اسمبلی ویروس های خوبی نوشت که بحث اون مفصله ولی از نقاط قوت اسمبلی در ویروس نویسی برنامه های رزیدنت یا همون مقیم در حافظه بوده و هست مثلا برنامه به تاریخ حساس هست و در یک تاریخ خاصی یک کارهایی انجام می ده و الی آخر .. . ولی در انتها بگم در این باره نمی شه بصورت نوشتاری زیاد توضیح داد اگه بیشتر اطلاعات خواستید با من تماس تلفنی بگیرد .

rk1983xx
یک شنبه 29 بهمن 1385, 00:33 صبح
با سلام
نحوه عملکرد ویروس ها به کمک اسمبلی کار رو برای برنامه نویسهای این رده بسیار ساده می کنه چونکه قدرت برنامه نویس در اسمبلی بسیار زیاد است .
مثلا قدیما می شد هد هارد رو که از سکتور 1 به صفر کم می شه رو باز هم کمتر کرد که به 1- بره در اینصورت هد به بدنه اصابت می کرد و هارد می سوخت ولی هاردهای حالا هوشمند هستند و این قبیل کار ها دیگه براشون یه شوخی بیشتر نیست . اما الان هم می شه با اسمبلی ویروس های خوبی نوشت که بحث اون مفصله ولی از نقاط قوت اسمبلی در ویروس نویسی برنامه های رزیدنت یا همون مقیم در حافظه بوده و هست مثلا برنامه به تاریخ حساس هست و در یک تاریخ خاصی یک کارهایی انجام می ده و الی آخر .. . ولی در انتها بگم در این باره نمی شه بصورت نوشتاری زیاد توضیح داد اگه بیشتر اطلاعات خواستید با من تماس تلفنی بگیرد .

دوست عزیز سلام
بنده خیلی مشتاق به دونستن اطلاعات بیشتر و انجام یه پروژه تو این زمینه هستم
ممنون میشم اگه بگی چجوری میشه این کار رو کرد یت اتتقا شماره تماست رو بدی.
ممنون

netspc
یک شنبه 29 بهمن 1385, 05:03 صبح
http://wasm.ru
به قسمت virology برو چندتا مقاله و سورس کد برای ویروس و آنتی ویروس هست
برای اینکه بتونی انگلیسی بخونی برو به آدرس:
http://babelfish.altavista.com