ورود

View Full Version : کدوم فرمت تصویری فشرده تر است؟

peikesms123
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 13:56 عصر
سلام همگی خسته نباشید.
قطعآ همگی با فرمت های تصویری آشنا هستید، به نظر شما یک تصویر از دسکتاپ با اندازه 1024*768 با کدوم فرمت فشرده تر میشه؟
تا حالا امتحان کردید؟

SlowCode
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 15:00 عصر
سلام
jpg با Quality 60% یا 70%

peikesms123
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 00:08 صبح
درسته که ولی یه جایی خوندم که نوشته بود که png برای تصاویر مانیتوری فشرده سازی بهتری انجام میده. خودم اینو با فتوشاپ چک کردم و دیدم که یک عکس از دسکتاپ با اندازه 1024*768 با پسوند png حجمش کمتر از jpg میشه. حالا میخواستم بدونم از png قویتر هم پسوندی هست؟

سوداگر
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 15:29 عصر
درسته که ولی یه جایی خوندم که نوشته بود که png برای تصاویر مانیتوری فشرده سازی بهتری انجام میده. خودم اینو با فتوشاپ چک کردم و دیدم که یک عکس از دسکتاپ با اندازه 1024*768 با پسوند png حجمش کمتر از jpg میشه. حالا میخواستم بدونم از png قویتر هم پسوندی هست؟

با یک گل بهار نمیشه. ممکنه اون تصویری که امتحان کرده اید رنگ های زیاد و متنوعی درش بکار رفته باشه. jpg وقتی نهایت فشرده سازی رو انجام میده که طیف رنگی مشابه کنار هم باشه اگه پراکنده باشن فشرده سازی کمتری اتفاق میفته

FastCode
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 22:11 عصر
بستگی داره.
همه این فرمت های حالتهای مختلفی دارند. که توی سایز تاثیر دارند.باید آزمایش کنید.
ولی در حالت lossless برای عکس برداری از Application ها و تصاویری که pattern های مشابه زیادی دارند png معمولا نتیجه بهتری میده.