View Full Version : کلیک بر روی لیست ویو خالی
r_khan
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 15:58 عصر
با سلام
لیست ویویی به صفحه اضافه کردم ولی خالی است و ایتمی در ان وجود ندارد میخوام رویدا کلیک برروی لیست ویو رو فراخوانی کنم
abbasalim
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 16:01 عصر
سلام
یعنی نمیخواین به لیست ویتون آیتم بدید یا بلد نیستید؟
r_khan
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 16:07 عصر
سلام
یعنی نمیخواین به لیست ویتون آیتم بدید یا بلد نیستید؟
اول میخوام خالی باشه و بعد از کلیک روی لیست ویو به اکتیویتی دیگری برم و دیتا از اونجا بگیرم و درلست ویو اضافه کنم.
saeed_g21
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 18:22 عصر
اگه ایتمی نباشه که لیست ویو اضافه بشه لیست ویوای ایجاد نمیشه که بتونی رو آیتم خالی کلیک کنی
تو یک کار دیگه کن
وقتی طرف میاد به اون قسمت که لیست ویوت هست چک کنه ببینه دیتایی هست که هیچ نباشه خودکار بره دیتابیس رو بخونه و ادامه بده و اینطوری نیازی به کلیک کردن هم نیست و لیست ویو خالی هم نمایش نمیدی بطرف
r_khan
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 18:34 عصر
اگه ایتمی نباشه که لیست ویو اضافه بشه لیست ویوای ایجاد نمیشه که بتونی رو آیتم خالی کلیک کنی
تو یک کار دیگه کن
وقتی طرف میاد به اون قسمت که لیست ویوت هست چک کنه ببینه دیتایی هست که هیچ نباشه خودکار بره دیتابیس رو بخونه و ادامه بده و اینطوری نیازی به کلیک کردن هم نیست و لیست ویو خالی هم نمایش نمیدی بطرف
لیست ویو رو در فایل xml اضافه کردم . میخوام کاربر خودش دیتا تو لیست ویو بریزه به همون روشی که گفتم .
saeed_g21
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 18:40 عصر
این کدی هست که بهت اجازه میده رو ایتمهای لیست ویو کلیک کنی
ListView.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() {
public void onItemClick(AdapterView<?> parent, final View view, int position, long ViewHolder) {
//دستور خود را اینجا بنویس
}
});
اگه اینم نبود بیشتر توضیح بده
rubiks.kde
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 18:48 عصر
این کدی هست که بهت اجازه میده رو ایتمهای لیست ویو کلیک کنی
دوست عزیز ، صورت مسئله رو خوب نخوندید.
لیست ویویی به صفحه اضافه کردم ولی خالی است و ایتمی در ان وجود ندارد میخوام رویدا کلیک برروی لیست ویو رو فراخوانی کنم
کلا استفاده از این یه کار اشتباهه هر چند که اصلا نمیتونید از تابع setOnClickListener استفاده کنید و برنامه فورس کلوز میده(اصلا مفهومی نداره کلیک روی لیست).راهی که وجود داره استفاده از setOnTouchListener است.حتی اگه لیست هم خالی باشه کار میکنه ولی مشکلی که هست اینه که اگه لیست پر باشه وقتی روی آیتمی کلیک کنی این تابع هم اجرا میشه.
اول میخوام خالی باشه و بعد از کلیک روی لیست ویو به اکتیویتی دیگری برم و دیتا از اونجا بگیرم و درلست ویو اضافه کنم.
طبق این حرفتون ، من برداشتی که کردم اینه که میخوایید برای اضافه کردن به لیست دکمه نزارید و از خود لیست استفاده کنید.شبیه لیست ها C# و ...
برای این کار هم همیشه یه سطر توی لیست داشته باشید که وقتی روی اون کلیک کرد چنین کاری رو انجام بده.
smemamian
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 18:58 عصر
(اینجوری که من فهمیدم)خب لیستتون حداقل باید یه چیزی داشته باشه که بشه روش کلیک کرد ! یه سطر ایجاد کنید به صورت پیش فرض که مثلاً یه imagebutton داشته باشه و آیکونش هم "+" باشه، کاربر که روش کلیک کرد یه اکتیویتی یا.. بازبشه و اطلاعات رو بگیره و به سطر بالا (سطر بالای پیش فرض) اضافه بشه ! و دوباره اگه خواست روی همون imagebutton کلیک کنه تا سطر بعدی رو اضافه کنه.
saeed_g21
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 19:05 عصر
هرکس یک برداشتی داره از نوشته هات دقیق توضیح بده چی میخوای تا دقیق جواب بگیری اینطوری بهتره
r_khan
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 07:50 صبح
ممنون از پاسخ دوستان فکر راه حل یه سطر به طور پیش فرض به لیست اضافه کردن و با کلیک بر روی ان دیتا اضافه کردن بهتر باشه
r_khan
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 11:25 صبح
یه باتن گذاشتم که با کلیک بر روی ان دیتا به لیست اضافه بشه
لیست از سه بخش کد - نام - قیمت تشکیل شده که برای آن از اداپتر سفارشی شده با لیستی از کلاس کالا
تشکیل شده (کلاس کالا دارای کد - نام - قیمت است)
چطور میتونم ایتم جدیدی به لیست اضافه میکنم زیر ایتم های قبلی اضافه بشه بدون اینکه ایتم های قبلی پاک بشوند.
r_khan
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 12:20 عصر
حل شد
اول باید به اداپتر یه لیست کالای خالی بدهیم و بعد از کلیک کردن روی باتن یک رکورد به لیس کالا اضافه می کنیم و با کد
adapter.NotifyDataSetChanged (); اداپتر به روز میشه و ایتم مورد نظر زیر ایتم های موجود اضا فه میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.