View Full Version : سوال: جمع فیلدها و ثبت نتیجه در یک فیلد دیگر
hmgjob
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 17:40 عصر
سلام
من یک سری اطلاعات در فیلدهای بانک اطلاعاتی در ویژوال فاکس پرو 9 وارد کرده ام حالا چطوری می تونم در اطلاعات وارد شده در بانک اطلاعاتی فیلدهای یک ستون را با هم جمع کنم و در یک فیلد دیگر ذخیره کنم مثلا جمع فیلد عددی تمام رکوردها و ثبت آنها در یک فیلد دیگر
EBRAHIM_BANIHOSEINI
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 19:25 عصر
با فرمان Calc sum(fieldname) to var و استفاده از متغیر فوق (Var)
البته شرط هم میتونی بذاری
hmgjob
شنبه 12 بهمن 1392, 11:25 صبح
میشه لطفا یه کمی موضوع رو باز تر توضیح بدید؟
hmgjob
یک شنبه 13 بهمن 1392, 14:20 عصر
این var چی هست و چکار می کنه؟
abdorreza
یک شنبه 13 بهمن 1392, 14:51 عصر
سلام
اون var یک متغیر هست با هر نامی که شما دوست درید مثلا jam
وقتی با sum فیلدها جمع شدن ، حاصل جمع در متغیر jam قرار میگیره
و بعد با دستور replace میتونید حاصل را در یک فیلد دیگر که مورد نظر شماست قرار دهید
hmgjob
یک شنبه 13 بهمن 1392, 15:53 عصر
اگه ممکنه یه برنامه نمونه کوچولو هم براش بگذارید ممنون می شم
abdorreza
یک شنبه 13 بهمن 1392, 17:57 عصر
شما فکر کن میخوای حاصل جمع فیلد های pay1 و pay2 را داخل فیلد payroll قرار بدی
calc sum(pay1+pay2) to pays
replace payroll with pays
yabande92
یک شنبه 13 بهمن 1392, 22:06 عصر
توجه داشته باشید که دستور sum در شرایطی که table بصورت اختصاصی باز شده کاربرد دارد. وگرنه در حالت تحت شبکه و بصورت اشتراکی (set excl off ) شما نمیتونید از این دستور استفاده کنید بلکه باید رکوردها رو scan کنید و در حین scan کردن عمل جمع رو انجام بدید.
hmgjob
دوشنبه 14 بهمن 1392, 06:25 صبح
آقا شرمنده هستم من هرچی انجام می دهم نتیجه نمی گیرم
ولی خوب اگه یک نمونه کوچولو به عنوان مثال برام اینجا بگذارید کاملا برام مفهوم میشه
و یک مورد دیگه اینکه مثلا من می خواهم تمام فیلدهای A هر رکورد رو با هم جمع کنم به این شکل که فیلد عددی A رکورد اول رو با فیلد عددی A رکورد دوم جمع کنم و همینطور تا آخر و یک مورد دیگه اینکه چطوری جمع تعداد فیلدهایی رو که کاراکتری و نوشته هستند بگیرم
abdorreza
دوشنبه 14 بهمن 1392, 13:09 عصر
سلام
دستور sum رو که براتون توضیح دادم ، برای جمع تمام فیلدهای A هر رکورد دستور زیر را استفاده کنید :
calc sum(a) to jama
برای جمع فیلدهای کاراکتری که داخل آنها کاراکرهای عددی ذخیره شده باید اول تبدیل به عدد شوند و بعد جمع شوند ، کار تبدیل کاراکتر به عدد را میتونید با تابع val انجام بدید. مثلا به عنوان مثال میخواهید تمام فیلدهای b رکورها را که کاراکتری هستند و داخل آنها عدد ذخیره شده را با هم جمع کنید :
calc sum(val(b)) to jamb
abdorreza
دوشنبه 14 بهمن 1392, 13:11 عصر
راستی دوست عزیز این موارد کوچک و راحت رو میتونید خیلی راحت و سریع و آسون از راهنمای خود ویژوال فاکس یا فاکس در بیارید.
hmgjob
شنبه 19 بهمن 1392, 11:32 صبح
عزیزان حق با شماست
ولی تمنا دارم یک نمونه برنامه لطف کنید این کار ما راه بیفته دعا گوی خودتان و رفتگانتان هستم. با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.