PDA

View Full Version : طراحی بانک اطلاعاتی نرم افزار مالی

milad3em
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 19:50 عصر
سلام میدونم در این مورد خیلی بحث شده اما من یک سیستم مالی میخوام طراحی کنم یک تیبل سند دارم که برای جستوجوهام باید اکثر اطلاعات را در تیبل سند ذخیره کنم و تقریبا میشه گفت که اگر همه اطلاعاتم رو در این تیبل ذخیره کنم علاوه بر اینکه جستوجو راحت تر میشه بلکه بسیاری از اطلاعات که بیاید تکراری وارد شود با این روش حذف میشود
با توجه به اینکه گفته شده باید جداول نرمالایز شده و داده ها با استفاده از ارتباطات و ریلیشن ها بهم مربوط شوند آیا اگر یک تیبل طراحی کنم بعدا به مشکل نمی خورم

milad3em
جمعه 11 بهمن 1392, 19:03 عصر
تو این سایت مدیرا فقط یاد گرفتن بیان تو سایت و پست پاک کنن
بابا وقتی میبینی 39 بار یه پست دیده شده و هیچ جوابی ندادن خوب تو یه جوابی بده

امیر مهرشاد
جمعه 11 بهمن 1392, 20:52 عصر
دوست عزیز صرف نظر از نوع فیلدهای تیبلتون (با توجه به بازرگانی بودن یا خدماتی بودن پروژه حسابداریتون ) مشکلی نخواهید داشت فک کنم تا 1024 فیلد شایدم خیلی بالاتر بتونید توی یک تیبل داشته باشید ولی به لحاظ اینکه در این قبیل پروژه ها باید دقت بالایی طبقه بندی دیتاهاتون داشته باشید بهتره برای ذخیره داده هاتون از تیبل های جداگانه ای استفاده کنید چرا ؟

فرض کنید شما به هردلیلی سندی رو ثبت کردید اگر بخواهید فیلدی از اون رکورد مربوط به این سند رو بهر دلیلی حذف کنید ببینید چه اتفاقی میفته ؟! و مشکلاتی که شاید در اول کار محسوس نباشند ولی هنگام تحویل یا بعد یه مدتی از کار برنامتون ؛ ضعف پروژتون یواش یواش آشکار میشه

Is Null
جمعه 11 بهمن 1392, 23:07 عصر
دوست عزیز بهتره شما به تالار طراحی دیتابیس مراجعه کنی.
همه اطلاعاتی که گفتی توی یه جدول که جمع نمیشه ! اطلاعات کلی و ثابت رو توی جداول مخصوص خودشون بذار و اطلاعاتی که متغیر هستند (ردیف های سند حسابداری،شماره سند حسابداری، شماره مبنای سند، تاریخ سند، شرح سند، تنظیم کننده سند و ...) توی یه جدول باشه، کلید بذار روی شماره سند و مبنای سند.
منظورت از مشکل اگه حل نشد به تالار طراحی دیتابیس مراجعه کنی حل میشه !!