View Full Version : مشکل با نمایش دیو
MiladParvane
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 21:33 عصر
سلام دوستای عزیز من یه دیو دارم به عنوان منوی گروه خبری وقتی که روی منو کلیک میشه این دیو ظاهر میشه و میاد پایین مشکل اینجاست پایین این دیو دیو دیگه ای به عنوان پربازدید ترین خبرها وجود داره که وقتی دیو گروه خبری پایین میاد میره پشت دیو پربازدید ترین و مشکل اینجاست
چرا دیو گروه خبری پشت پشت دیو پربازدیدترین میره؟
ممنون میشم مشکلمو بررسی کنین
یه فایل عکسم گذاشتم116186
mehbod.rayaneh
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 22:33 عصر
درود
تو عکس واقعا معلوم نیست چی ب چیه!
ولی اصولا باید ب زیر منو position:absolute داده باشید! و اگه داده باشید میتونید اولویت نمایش لایه ها را با z-index مشخص کنید!
ینی z-index:1 میره زیر لایه ای ک z-index:2 داره!
نکته بعد هم این ک از این فیلتر شکنای رایگان استفاده نکنید! اینا خوب نیستن! :لبخند:
MiladParvane
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 23:34 عصر
ممنون بابت جواب ولی منظورت بابت فیلتر شکن متوجه نشدم!!!!
DariushGreat
یک شنبه 13 بهمن 1392, 19:39 عصر
ممنون بابت جواب ولی منظورت بابت فیلتر شکن متوجه نشدم!!!!
منظورشون اون کفتر سفیده چسبیده به تسک بار ویندوزت هست! :لبخند:
درود
تو عکس واقعا معلوم نیست چی ب چیه!
ولی اصولا باید ب زیر منو position:absolute داده باشید! و اگه داده باشید میتونید اولویت نمایش لایه ها را با z-index مشخص کنید!
ینی z-index:1 میره زیر لایه ای ک z-index:2 داره!
نکته بعد هم این ک از این فیلتر شکنای رایگان استفاده نکنید! اینا خوب نیستن! :لبخند:
ممنون از توضیحاتتون.
می شه به طور کلی روش طراحی منو رو توضیح بدید؟ آخه روش های متنوعی برای ساخت منو وجود داره و متاسفانه هیچکدومشون هم برای مدیریت محتوای جوملا جوابگو نیستن برای همین میگم کلی چون میخوام با توجه به سیستم، خودم طراحی کنم. مثلا این که به <ul> و <li> چه خصیصه هایی باید بدم؟ چیکار کنم که زیر منو ها درست نمایش داده بشن؟ واقعا ممنون می شم راهنماییم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.