View Full Version : گزارشگیری
frahimi
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 08:13 صبح
در گزارشات ویژوال فاکس گزینه های object position float و stretch downwards هنگامی که یک line میکشیم چه کاری انجام میدهند؟
frahimi
جمعه 11 بهمن 1392, 12:08 عصر
دوستان لطف کنند اگه میتوانند کمک کنند . میخواهم در گزارشات قسمت page footer به انتهاي detail بچسبد و بین آنها فضای خالی نباشد. چکار باید کرد . از لطف دوستان ممنونم.
rezamim
جمعه 11 بهمن 1392, 21:42 عصر
متاسفانه من با VFP7 كار ميكنم و با اين گزينه ها آشنا نيستم. ولي اگر ميخواهيد مواردي را در انتهاي گزارش و چسبيده به Detail داشته باشيد ميتوانيد از Data Grouping در منوي Report استفاده كنيد.
frahimi
شنبه 12 بهمن 1392, 07:13 صبح
ضمن تشکر از شما در انتهای گزارش مشکلی ندارم ولی اگر گزارش بیش از یک صفحه باشد میخواهم که قسمت pagefooter به قسمت detail بچسبد مانند فرمت سند حسابداری
rezamim
شنبه 12 بهمن 1392, 20:52 عصر
متوجه منظورتون نميشم
frahimi
یک شنبه 13 بهمن 1392, 10:04 صبح
متوجه منظورتون نميشم
در سند حسابداري اگر چاپ آن از يك برگ بيشتر باشد بيشتر مواقع بين detail و page footer فضاي خالي ايجاد ميشود و اگر آنرا براي يك سند تنظيم ميكنم براي سند ديگري بهم ميخورد و مانند عكس پيوست ميشود و ميخواهم هيچگونه فضاي خالي بين آنها نباشد . متشكرم116302
rezamim
دوشنبه 14 بهمن 1392, 10:11 صبح
بعضي مواقع بايد مثلا تعداد خاصي ( بسته به تعداد خطوط در صفحه ) ركورد خالي توي كرسرتون ايجاد كنيد، بعضي مواقع اشكال از طراحي گزارش و اندازه باندهاي گزارش هست. متاسفانه تا فايل گزارش رو نبينم نميتونم بگم كدوم راهو انتخاب كنيد. ولي خودمم از اين مصيبتها داشتم و دارم (:
frahimi
سه شنبه 15 بهمن 1392, 08:45 صبح
من دقیقا باندها را هم اندازه کردم و تمام خطوط عمودی را هم اندازه کردم در بعضی مواقع درست کار میکند اما نه همیشه! و متاسفانه با رکورد خالی هم مشکل حل نشد. در هر صورت از راهنمایی شما بسیار متشکرم.
rezamim
سه شنبه 15 بهمن 1392, 09:11 صبح
اين شكل سند حسابداري من است
akbar_2020
سه شنبه 15 بهمن 1392, 15:00 عصر
دوست عزیز شما باید در صفحه طراحی گزارش راست کلیک کن و گزینه Option Bands رو انتخاب کن بعد تیک گزینه Report Has summery band رو بذار و بعد
اطلاعاتی رو که می خوای بلافاصله بعد از detail نمایش داده بشن روی باند summery بذار
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.