ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد انتخاب بین js و as

capitan_nemesis
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 10:13 صبح
با سلام به همه
من یک امتحان کوچک کردم در نرم افزار netbeans فقط هم با این نرم افزار کار میکنم
html و css بلدم و دارم قوی تر هم میکنم کلاس تقویتی گرفتم
حالا مشکل اینه که بین دو زبان js و as شدم که

1. برای برنامه نویسی اسکریپتی کدام را انتخاب کنم ؟
2.در اکشن اسکریپت بدون استفاده از نرم افزار فلش باز هم به فلش پلیر احتیاج هستش ؟
3. در یک فایل جدا نوشتم style.as و style.js یه چه شکل در html لینک کنم ؟

هر کدام که شد کجا بازی سازی تحت وب درس میدن (js یا as) جایی که هستم فقط unity درس میدن که شرکتش تحریم کرده تازه تحت c# که من از اون متنفرم فقط js

eidazha
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 10:44 صبح
با سلام
js مخفف java script هست و ميشه برنامه ها جاوااسكريپت رو با اين پسوند ذخيره كرد و تحت وب استفاده كرد اما تا حالا as نشنيدم (شايدم مربوط به نرم افزار خاصي باشه) اما اينو مطمئنم تو مبحث تحت وب (چه سمت clinet چه سمت سرور) فايلي با اين نام نداريم

شماره 1 : منظورتون از برنامه نويسي اسكريپتي چيه ؟ تحت وب جاوا اسكريپت استفاده ميشه (پلاگينهاي زيادي با جاوا اسكريپت هست مثل jquery) و vb اسكريپت كه به غير ie مرورگرهاي ديگه ساپورت نميكنن

شماره 2 :‌ تمامي فايلها توليد شده توسط فلش بايد با خود كامپونت هاي فلش اجرا بشن

3: اصلا as رو نميدونم چيه اما براي include كرن فايهاي js ميتونيد از كد زير استفاده كنيد

<script type="text/javascript" src="myscript.js"></script>

capitan_nemesis
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 11:03 صبح
as یا همون اکشن اسکریپت actionscript هستش که برنامه نویسی اون به فرمت as هستش که یکیش فلش هستش و و دیگری با ادیتور های طراحی وب
من سه تا زبان اسکریپتی تحت وب میشناسم
javascript
vbscript
actionscript
شما در Notepade++ هم ببینید یه زبان اکشن اسکریپت داره در اکلیپس و نت بینز داره
من کمی اکشن اسکریپت بلدم
و می خوام ببینم
1.از جاوا اسکریپت استفاده کنم بهتره یا اکشن اسکریپت
2. اگر از اکشن اسکریپت بدون استفاده از نرم افزار فلش ( یعنی در ادیتور های طراحی وب) باز فلش پلیر احتیاج داره

eidazha
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 12:22 عصر
اكشن اسكريپت مربوط به نرم افزار adobe flash هست و ربطي به برنامه نويسي تحت وب نداره ، بلكه اين مرورگرها هستن كه از فلش پشتيباني ميكنن ، و اينطور نيست كه مثل جاوا اسكريپت بشه مستقيم رو تگ هاي اچ تي ام ال برنامه نويسي كرد ، هرچي هست بايد تحت برنامه خودش اجرا بشه (flash) پس جز زبان هاي اسكريپتي تحت وب محسوب نميشه :)
من 10 ساله تو كار برنامه نويسي تحت وب هستم خيلي برام عجيب بود فايل as

capitan_nemesis
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 12:45 عصر
اكشن اسكريپت مربوط به نرم افزار adobe flash هست و ربطي به برنامه نويسي تحت وب نداره ، بلكه اين مرورگرها هستن كه از فلش پشتيباني ميكنن ، و اينطور نيست كه مثل جاوا اسكريپت بشه مستقيم رو تگ هاي اچ تي ام ال برنامه نويسي كرد ، هرچي هست بايد تحت برنامه خودش اجرا بشه (flash) پس جز زبان هاي اسكريپتي تحت وب محسوب نميشه :)
من 10 ساله تو كار برنامه نويسي تحت وب هستم خيلي برام عجيب بود فايل as

ممنون از راهنمایی

من یه زمانی فلش کار میکردم گذاشتم کنار می خواستم ببینم میشه نوشت که نه نمیشه
شما فلش را نصب کنید این فرمت as را میبینید
مثال ساخت خودم
همانطوری کلاس نویسی تحت dekstop فرمت dll داره کلاس نویسی در فلش as داره
در youtube تمام اینا توضیح داده شده
ولی بازم ممنون

eidazha
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 12:53 عصر
سلام
خواهش ميكنم درسته حرفاتون ، در واقع توابع تحت فلش تو فايل .as نوشته ميشه اما اين توابع فقط تو خود برنامه هاي تحت فلش قابل فراخوانيه ، تو برنامه هاي تحت وب فقط جاوا اسكريپت هست كه ميتونه رو تمامي تگ هاي html تاثير بزاره و VB اسكريپت هم خيلي محدود ميتونه با تگ ها ارتباط برقرار كنه اونم فقط و فقط تو internet explorer چون توسط هيچ مرورگري پشتيباني نميشه
پس فقط ميمونه جاوا اسكريپت كه قدرت خيلي خوبي هم در اين زمينه داره.