ورود

View Full Version : سوال در خصوص کشیدن عکس در پس زمینه یک td در جدول

amir-m
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 19:43 عصر
سلام دوستان من یه جدول با یک سطر و دو ستون ایجاد کردم. ستون سمت راست یک سری لینک قرار دادم و ستون سمت چپ را می خوام یه عکس به عنوان پس زمینه بگذارم که تو مانیتورهای معمولی و wide این عکس کل اون ستون را بدون تکرار پوشش بده (عکس کشیده بشه، هم در طول هم در عرض و کل ستون را بپوشونه) با کدی که نوشتم عکس در عرض مانیتور کشیده شده اما در طول مانیتور فقط به اندازه ی ستون کناری اش (که لینک ها را در اون قرار دادم) نمایش داده میشه. راهی داره که این مشکل را حل کنم؟ (کد و نتیجه اجرا را ضمیمه کردم) ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

eidazha
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 22:11 عصر
سلام
اولا هيچوقت از table براي چارچوب قالب استفاده نكنيد و فقط از div
و براي اينكه سايتت تو تمامي مانيتورها به مشكل بر نخوره سعي كن از width 980px استفاده كني

در مورد سوالت ميتوني از خصوصيت background-repeat:repeat-x; استفاده كني اگر نميخواي عكس تكرار بشه از خصوصيت background-repeat:no-repeat; استفاده كنيد براي جايگزيني عكس در محل دلخواه ميتوني از background-position:right top; استفاده كني (در اينجا عكس بالا سمت راست قرار ميگيره) كه ميتوني اين خصوصيات رو هم بدي center ، left ، right , bottom

amir-m
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 23:09 عصر
تشکر دوست عزیز اما مشکل من width نیست. چون اون را با width:100% حل کردم (چون فکر می کنم اگه با درصد ها کار کنیم تضمین صحیح نشون داده شدنش تو مانیتورهای مختلف بالاتر از اینه که از مقادیر ثابت مثل 980px استفاده کنیم) مشکل من height هست که عمل نمی کنه.
اگه راهی داره که height:100% را اجرا کنیم لطفاً راهنمایی کنید

eidazha
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 23:21 عصر
تشکر دوست عزیز اما مشکل من width نیست. چون اون را با width:100% حل کردم (چون فکر می کنم اگه با درصد ها کار کنیم تضمین صحیح نشون داده شدنش تو مانیتورهای مختلف بالاتر از اینه که از مقادیر ثابت مثل 980px استفاده کنیم) مشکل من height هست که عمل نمی کنه.
اگه راهی داره که height:100% را اجرا کنیم لطفاً راهنمایی کنید

دقيقا من برعكس شما فكر ميكنم :)

تو حالت عادي نميشه به height صد در صد داد
يكي از راهاش اينكه از min-height استفاده كني
بهتره اول به div يك float:left بدي بعد height بدي ، به اين صورت عمل كن

float:left;
min-height:200px;
height:auto;