ورود

View Full Version : دریافت کد فعالسازی

robatic2009
جمعه 11 بهمن 1392, 18:58 عصر
سلام
از دوستان کسی اطلاعاتی در زمینه اینکه کد های فعال سازی چه جور از طریق اس ام اس برای کاربران ارسال میشه دارند؟

eidazha
جمعه 11 بهمن 1392, 20:33 عصر
مشكلت تو نحوه ارسال sms هست يا كلا نحوه كار اين نوع برنامه ها رو ميخواي بدوني؟

azamicu
جمعه 11 بهمن 1392, 22:53 عصر
سلام دوست عزیز
شما باید یک sms service تهیه بکنید که api اتصال به سایت رو هم داشته باشه و بقیه کارها و مثالهاشم خود شرکت خدمات دهنده براتون میزاره فکر کنم حدود 200 تا 300 هزینه داشته باشه

awznet
شنبه 12 بهمن 1392, 00:25 صبح
از دوستان کسی اطلاعاتی در زمینه اینکه کد های فعال سازی چه جور از طریق اس ام اس برای کاربران ارسال میشه دارند؟
اگر برنامه نویسی بلد هستید کافیه یه فایل include کنید و شماره گیرنده و متن پیام رو به تابع ارسال پیامک بدید کار چندان پیچیده ای نیست

robatic2009
شنبه 12 بهمن 1392, 12:07 عصر
مشكلت تو نحوه ارسال sms هست يا كلا نحوه كار اين نوع برنامه ها رو ميخواي بدوني؟

میخوام بدونم نحوه کارش چه جور هست
robatic2009
شنبه 12 بهمن 1392, 12:09 عصر
با سلام
شما یک سرویس می خرید:http://login.parsgreen.com/frame/UserOnlineRegister.aspx?RAUK=WFwOBJnlW2o%3d
سپس یک کد تولید می کنید و به وسیله ی سرویس دهنده کد را می فرستید.
سپس در سایت یک فلید ایجاد کنید تا کاربر کد را وارد کند.

سلام
ببخشید من خودم برنامه نویس هستم،میخوام بدونم نحوه کارش چه جوری هست
از راهنمایی شما تشکر
ولی چیزی که شما فرمودید باز به چه صورت هست؟من متوجه نشدم،ممنون میشم توضیح بیشتری بدید

robatic2009
شنبه 12 بهمن 1392, 12:10 عصر
سلام دوست عزیز
شما باید یک sms service تهیه بکنید که api اتصال به سایت رو هم داشته باشه و بقیه کارها و مثالهاشم خود شرکت خدمات دهنده براتون میزاره فکر کنم حدود 200 تا 300 هزینه داشته باشه
سلام
تشکر دوست عزیز از پاسخگویی شما
ولی دوست عزیز من نحوه کار کرد این سرویس رو میخواستم بدونم

robatic2009
شنبه 12 بهمن 1392, 12:11 عصر
اگر برنامه نویسی بلد هستید کافیه یه فایل include کنید و شماره گیرنده و متن پیام رو به تابع ارسال پیامک بدید کار چندان پیچیده ای نیست
سلام
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟
awznet
شنبه 12 بهمن 1392, 14:27 عصر
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟
وقتی وب سرویس می گیرید یه فایل راهنما بهتون می دن و توضیحات کامل هم ارائه می شه

کافیه سرویس دهنده رو مشخص کنید و فایل راهنمایی که بهتون می ده رو مطالعه کنید

eidazha
شنبه 12 بهمن 1392, 15:25 عصر
نحوه كار به اين شكل هست
شما از يكي از سروريس دهندگان sms همون سامانه هاي پيامكي يك پنل ميخريد + يك شماره اختصاصي ، اگر فقط قصد ارسال sms داريد و نميخواهيد دريافت كنيد نياز به خريد شماره نيست حتي نياز به خريد پنل هم نيست !! (اگه خواستي با من تماس بگير كاملا رايگان)
شما از طريق soap ميتونيد به api وصل بشيد كه برنامه نويسيش نسبت به زبان مورد استفاده شما متفاوته

iraninic
دوشنبه 25 فروردین 1393, 15:29 عصر
یه وب سرویس تهیه کن اول و بعد کدهات رو توی دیتابیس بساز بعد هم طبق وب سرویس زیر اطلاعاتت رو بفرست روی موبایل طرف مقابلت :
http://www.iransmspanel.ir/?TheAction=viewpage&title=panelrequest