View Full Version : مبتدی: اشكال درنمايش كدها
masoud1345
شنبه 12 بهمن 1392, 08:27 صبح
دوستان من وقتي در سند حسابداري برروي ورود كد اينتر ميزنم يك كمبو باكس كه كد هاي كل من را نمايش ميدهد ظاهر ميشود اشكال كار كن اين است كه اگركدها را ايجاد نكرده باشم وبخواهم سند بزنم موقع ايجاد كد يك كمبو خالي نمايش داده ميشود من ميخواهم كه به جاي اينكه كمبوي خالي نمايش داده شود چناچه قبلا كدها را ايجاد نكرده باشم پيغامي بدهد كه مثلا شما هيچ كدي ايجاد نكرده ايد لطفا راهنمايي فرماييد
abdorreza
یک شنبه 13 بهمن 1392, 11:36 صبح
سلام
شما حتما کدهای کلی را که ایجاد میکنید داخل یک فایل اطلاعاتی قرار میدهید. بعد از زدن کلید Enter تست کنید که آیا تعداد رکوردهای فایل اطلاعاتی مربوط به کد های کل بزرگتر از صفر هست یا خیر؟ اگر نبود پیغام مناسبی را نمایش دهید و اگر هم بود که کمبو باکس شما باز شود.
yabande92
یک شنبه 13 بهمن 1392, 22:13 عصر
دوستان من وقتي در سند حسابداري برروي ورود كد اينتر ميزنم يك كمبو باكس كه كد هاي كل من را نمايش ميدهد ظاهر ميشود اشكال كار كن اين است كه اگركدها را ايجاد نكرده باشم وبخواهم سند بزنم موقع ايجاد كد يك كمبو خالي نمايش داده ميشود من ميخواهم كه به جاي اينكه كمبوي خالي نمايش داده شود چناچه قبلا كدها را ايجاد نكرده باشم پيغامي بدهد كه مثلا شما هيچ كدي ايجاد نكرده ايد لطفا راهنمايي فرماييد
کنترل کنید!!!
دوست عزیز هر ورودی در هر فرمی که تهیه میکنید باید کنترل شود . حتی خروجیها رو هم در بسیاری موارد باید کنترل کرد . مثلا شما برنامه ای مینویسید و در ابتدای برنامه تعداد ی taable باید باز بشه . حالا اومدیم و table ها در مسیر نبود، حذف شده بود یا ... در این حالت پس برنامه چون نمیتونه table رو use کنه باید پیغام خطا بده ؟!
باید شما کنترل برای چک کردن وجود یا عدم وجود table و نمایش پیغام متناسب با رویداد برای کاربر قرار بدین.
موفق باشید
javad_1349
سه شنبه 29 بهمن 1392, 18:54 عصر
سلام
به غیر از گفته های دوستان شما می توانید با query کارکنید سرعت بالایی نیز داره همچنین درون کامبوباکس می تونی شرط کنترل داده ها را انجام بده البته باید ابتدا کد را چک کنه اگر پیدا نمود کامبوباکس تو نمایش بده درغیر اینصورت کاربر بتونه ایجاد کنه
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.