View Full Version : پردازش صدا در اندروید
smart7
شنبه 12 بهمن 1392, 08:58 صبح
سلام
آیا اندروید قابلیت تشخیص صدا رو داره؟
یعنی به طور مثال می شه برای اندروید برنامه ای نوشت که صدای گریه و خنده رو تشخیص بده؟
واگر می شه ، چطوری؟
خیلی ضروریه ،ممنون
dele514
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 12:08 عصر
up.........
c0mmander
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 13:59 عصر
اگر بصورت علمی بخوای انجام بدی که مسلما هست ولی اگر دنبال کد کیلویی هستی کپی پیست بزنی من ندیدم شاید داخل نت یک جستجو بزنی چیزی پیدا کنی. من قبلا یه چند وقتی روی پردازش صدا کار کردم اما بعدش دیدم صرف نمیکنه و راحت برنامه کرک میشه بی خیالش شدم .. جدیدا هم که گوگل نسخه فارسی درست کرد که دیگه کل قضیه رو منتفیش کرد.
اما شیوه کار به چند صورت انجام میشه
1- تشخیص صوت voice recognize (اگر املا درست نوشته باشم!) (یا عملی تر تشخیص آوا)
2- تشخیص گفتاره (محدودیتی در فرکانس نموداری نداری یعنی چه من بگم سلام و چه شما بگید سلام برا اساس یک محاسبه ای سلام رو تشخیص میده)
از اون جایی که شما به دنبال یک صدای واحد هستید که در یک فرکانس محدود تغییر میکنه باید به دنبال صوت باشید نه گفتار . باید پهنای باید صدای نویز محیط و حتی نوز میکروفن رو هم در محاسبات لحاظ کنید.
البته گاهی هم ممکنه به مشکل برخورد کنید مثلا اینکه صدای کامیون که در حال رد شدن هست رو با صدای گریه اشتباه گرفته بشه :قهقهه:
!Hidden Hacker
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 14:56 عصر
با سلام
این کار تا جایی که من میدونم عملی نیست و نیاز داره به سخت افزار
یعنی تشخیص صدای خنده یا گریه که نبایدم بدون سخت افزار مخصوص عملی بشه
در حال حاضر به عنوان نمونه نرم افزاری وجود داره که با فوت کردن ؛ شمع خاموش میشه
Candle Free 4.0 Description (http://androidsandwich.com/2302/candle_free_apk_download_v4.0/)
نحوه کار این نرم افزار به این صورته که شما باید فوت کنین و این نرم افزار جوریه که تشخیص میده فوت کردن شما رو
حتما شما تا حالا امتحان کردین که وقتی به داخل میکروفون یا همون FF اسمارت فونتون یا هر نوع گوشی دیگه ای فوت کنین صدا موقع پخش چه جوریه!
نحوه کار اون اپلیکیشن به این صورته که با توجه به فرکانس و شدت صدای وارده تشخیص میده فوت شده
بعدشم تشخیص حروف و صداهای انگلیش رو گوگل داره
یعنی همون Voice Search (http://www.google.com/insidesearch/features/voicesearch/)
صدای شما فرستاده میشه به سرور و اونجا توسط سخت افزار مربوطه رمز گشایی میشه و تبدیل به واحد 0 و 1 میشه
و این نیاز به سخت افزارهای مخصوص داره
موفق باشید.
dele514
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 12:50 عصر
با سلام
این کار تا جایی که من میدونم عملی نیست و نیاز داره به سخت افزار
یعنی تشخیص صدای خنده یا گریه که نبایدم بدون سخت افزار مخصوص عملی بشه
در حال حاضر به عنوان نمونه نرم افزاری وجود داره که با فوت کردن ؛ شمع خاموش میشه
Candle Free 4.0 Description (http://androidsandwich.com/2302/candle_free_apk_download_v4.0/)
نحوه کار این نرم افزار به این صورته که شما باید فوت کنین و این نرم افزار جوریه که تشخیص میده فوت کردن شما رو
حتما شما تا حالا امتحان کردین که وقتی به داخل میکروفون یا همون FF اسمارت فونتون یا هر نوع گوشی دیگه ای فوت کنین صدا موقع پخش چه جوریه!
نحوه کار اون اپلیکیشن به این صورته که با توجه به فرکانس و شدت صدای وارده تشخیص میده فوت شده
بعدشم تشخیص حروف و صداهای انگلیش رو گوگل داره
یعنی همون Voice Search (http://www.google.com/insidesearch/features/voicesearch/)
صدای شما فرستاده میشه به سرور و اونجا توسط سخت افزار مربوطه رمز گشایی میشه و تبدیل به واحد 0 و 1 میشه
و این نیاز به سخت افزارهای مخصوص داره
موفق باشید.
چه جور سخت افزاری؟
اگه فقط بحثمون روی پردازش گریه باشه چی؟مثل نرم افزارcry translator برای آیفون
!Hidden Hacker
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 19:39 عصر
این نرم افزاری که گفتین با ریتم گریه و شدت صداهای وارد به FF اسمارت فون کار میکنه
یعنی طوری برنامه نویسی شده که گریه های نوزاد که ریتمی هستش رو با الگوهای خودش تطبیق میده
در صورت نزدیکی به الگو نوع گریه رو مشخص میکنه
دقیقاً مثل کاری که Picture Password گوشی های اندرویدی انجام میده
الگویی که شما هر دفعه وارد میکنی دقیقاً مثل الگوی اول که نیست!
نزدیک به اونه...
منظور منم از سخت افزارم در بعضی قسمتای خیلی پیچیده بود بود
یعنی ترکیبی از سخت افزار با نرم افزار
آخه من خودم به شخصه دیدم بعضیا خندشون مثل گریست و گریشون مثل خنده!!!آدم قاطی میکنه چه برسه به یه اپلیکیشن!!!
نرم افزار صرفا از روی ریتم موجهای صوتی وارده نمیتونه تشخیص بده خندست یا گریه
باید حتماً دوربین گوشی هم فعال بشه و چهره رو تشخیص بده
راه دیگش همینه
به نرم افزار از پیش برنامه نویسی شده احتیاج داره که الگوهای مختلف خنده براش تعریف شده باشه و الگوهای گریه هم همینطور
کار ساده ای به نظر نمیاد
در جواب دوستمون هم شاید بشه اپلیکیشن رو جوری برنامه نویسی کرد که در صورت وارد شدن امواج صوتی با طول موجی بیشتر از n مقدار و حالت صورت مشخص کنه گریست یا خنده
در واقع میشه گفت این ساده ترین راهشه و گرنه نیازه با در نظر گرفتن الگوهای امواج صوتی گریه و خنده در کنار کار دوربین
Mask
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 21:44 عصر
اقا چرا پیچیدش میکنید.
نیاز به هیچ سخت افزاری نیست. برنامه ی نویسا رو اگه دیده باشید متوجه میشوید که هیچ سخت افزاری نیاز نیست.
!Hidden Hacker
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 22:01 عصر
اقا چرا پیچیدش میکنید.
نیاز به هیچ سخت افزاری نیست. برنامه ی نویسا رو اگه دیده باشید متوجه میشوید که هیچ سخت افزاری نیاز نیست.
الان شما داری در مورد تایپ نرم افزار ارائه می دی!
مشکل دوست ما پردازش صدای گریه یا خنده است
منم نگفتم نیاز داره به سخت افزار خیلی خاصی!
منظورم از سخت افزار در این حد پردازش صدای گریه و خنده دوربین گوشی بود نه سیستم تحلیل کننده صدا!!!
مگه دوربین سخت افزار نیست؟!
یعنی علاوه بر میکروفون نیاز به کار دوربین برای تشخیص چهره هم داره و گرنه در مواقع تشخیص به مشکل میخوره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.