ورود

View Full Version : بهترین سیستم های سرور

amir00002
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 13:51 عصر
با سلام
من می خواهم 3 تا سیستم سرور برای isp ام سر هم کنم
به نظر شما من چه سروری را با چه قطعاتی را بخرم که هنگ نکنه و ریست تو کارش نباشه و مثل یه اسب تازه نفس همیشه کار کنه.البته قیمتش هم خوب باشه یعنی بالای 1 میلیون در نیاد.
راستی برای isp میتونم از یک سرور استفاده کنم و 2 تا کا مپیوتر معمولی استفاده کنم به جای خرید 3 تا سرور
و سرور را برای کدوم قسمت باید در نظر گرفت برای کش یا اکانتینگ.
با این تفاصیل من چه سروری را و با چه مشخصاتی را باید سر هم کنم.(لطفا اسم قطعات رو بگید)
لطفا راهنمایی کنید
منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز هستم.
با تشکر

esnbank@yahoo.com

Identifier
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 19:24 عصر
سرور را برای کدوم قسمت باید در نظر گرفت برای کش یا اکانتینگ

سرور Accounting شما چندان ترافیکی نداره در مقایسه با Cache Server و یا Firewall و چنانچه از Squid می خواهید استفاده کنید حداقل 1 گیگابایت Ram را در نظر بگیرید.
اگر سرورت از قدرت مناسبی برخوردار باشه میتونی این دو تا را همزمان بر روی یک سرور راه اندازی کنی.

موفق باشید.

cybercoder
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 23:15 عصر
با اجازه از حامد عزیز

نظر من اینه که Accounting را از اینترنت خارج کنید.
و حتما یک سرور برای کش استفاده کنید. اکثرا به اشتباه فکر می کنن که کش سرور نیازمند هارد دیسکی با حجم زیاده ولی عملا کش سرور نیاز به رم فراوان و با سرعت بالا داره.

در ضمن برای کش از SQUID و برای Accounting از NTTAC یا Dialways استفاده کنید

موفق باشید

Identifier
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 07:19 صبح
حتما یک سرور برای کش استفاده کنید. اکثرا به اشتباه فکر می کنن که کش سرور نیازمند هارد دیسکی با حجم زیاده ولی عملا کش سرور نیاز به رم فراوان و با سرعت بالا داره.

در ادامه صحبت های nobody عوامل زیادی در این راستا تاثیر گذارند و مواردی که باید توجه داشت این است که عواملی همچون نوع kernel و نحوه مدیریت منابع در سیستم عامل استفاده شده بسیار مهم است . و CPU , RAM , Hard و یکی از مهمترین قسمت ها نحوه پیکربندی squid بسیار در این راستا تاثیر گذارند.
به عنوان مثال Rotate نکردن log file ها باعث افت سرعت سرور خواهد شد. به متن زیر توجه کنید :

Squid can compile and run on minimal hardware, but experience shows that a stable Squid cache requires at least 128 MB RAM and several GB of disk storage. Performance of course varies widely, affected by many factors: CPU, memory, disk, Squid configuration, and kernel tuning

موفق باشید.

mhjb
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 18:51 عصر
آقای zolghadri
مادربورد چقدر می‌تونه تاثیر داشته باشه یعنی مثلا آیا بین یه مادربورد معمولی Gigabyte یا MSI یا ... با مثلا SuperMicro تفاوت زیادی وجود داره؟

Identifier
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 07:44 صبح
مادربورد چقدر می‌تونه تاثیر داشته باشه یعنی مثلا آیا بین یه مادربورد معمولی
Gigabyte یا MSI یا ... با مثلا SuperMicro تفاوت زیادی

در اینجا سازگاری قطعات و quality آنها مطرح است و زمانی که تمامی قطعات شما با هم سازگار باشند و motherboard بتواند به خوبی جوابگوی نیاز دیگر قطعات باشد مطمئنا تاثیر به سزایی خواهد داشت .

موفق باشید.

mhjb
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 15:48 عصر
آقای ذولقدری منظور من این بود که اینکه مرسوم است بیشتر از مادربوردهای supermicro استفاده می‌شود (با توجه به قیمت بالاتر آنها) توجیه فنی دارد یا اینکه یک توهم است.

Identifier
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 17:16 عصر
اینکه مرسوم است بیشتر از مادربوردهای supermicro استفاده می‌شود (با توجه به قیمت بالاتر آنها) توجیه فنی دارد یا اینکه یک توهم است.
مسلما توهم نیست اگر به قابلیت های این نوع مادربورد ها دقت کنید پی به قدرتشان خواهید برد به عنوان مثال مادربرد مدل X6DA8-G2 به طور همزان میتوانید 2 Cpu از نوع Xeon 64 بیتی 3.8 گیگا هرتز را پشتیبانی کند و همچنین تا 16 گیگابایت Ram از نوع DDRII 400 را پشتیبانی می کند.همچنین کارت شبکه های onboard این مادربورد از نوع GigaByte Ethernet هستند .
و همچنین دارای Zero Channel RAID Support نیز است. و نکته قابل توجه اینجاست که تمامی Controller های یه کاربرده شده در این نوع مادربورد با یکدیگر سازگار هستند.

http://www.supermicro.com/a_images/products/X64/E7525/X6DA8-G2_spec.jpg

موفق باشید.

mhjb
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 07:05 صبح
آقای ذولقدری دست شما درد نکنه. ولی منظورم این نبود. منظورم این بود که بین یه مادربورد معمولی Supermicro (تک CPU) با یه مادربورد خوب Giga یا .... تفاوت محسوسی دارند یا نه؟
البته ببخشید که این قدر سوال می‌پرسم.

Identifier
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 07:54 صبح
مادربورد معمولی Supermicro (تک CPU) با یه مادربورد خوب Giga
مسلما وقتی یک brand یه صورت حرفه ای روی موضوع خاصی تمرکز میکنه محصولاتش در تمامی سطوح متمایز هستند. اما در اون سطح تا حدودی میشه گفت سلیقه ای است اما شده من با مادربوردهای Gigabyte وحشتناک به مشکل برخورد کردم و performamce system بسیار پایین بود اما Super Micro البته از نوع فوق به خوبی جوابگو بوده و الان حدود 3 سال سیستم عامل اون سیستم تعویض نشده.

Supermicro motherboard advantages:

Over 10 Years of Motherboard Design & Production Experience

Widest Range of Xeon Serverboards Available

Most Sophisticated & Practical Itanium® 2 Serverboards

Best Price/Performance Ratio

Seamless Board Designs

High Performance P4 Boards Supporting the Latest Hardware

Extensive Features Support

Standard Form Factors

These competitive advantages have helped Supermicro further its leadership in designing state-of-the-art motherboards for a wide range of applications. Always a step ahead of the competition, Supermicro is consistently the first to deliver new high-performance technology support. With the most extensive serverboard selection in the industry at extremely competitive prices, Supermicro boards are built to maximize customer satisfaction.

موفق باشید.

mhjb
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 14:18 عصر
ممنون. دستتون درد نکنه

__ ALI __
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 16:23 عصر
آقای zolghadri عزیز سلام
در مورد هارد چه نوعی و با چه مارکی پیشنهاد می‌کنید.

Identifier
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 16:30 عصر
آقای zolghadri عزیز سلام
در مورد هارد چه نوعی و با چه مارکی پیشنهاد می‌کنید.

اولویت بندی Hard ها را برای سرور میشه به صورت زیر مطرح کرد :

1- SCSI/RAID
2- SATA
3- IDE

موفق باشید.

__ ALI __
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 22:48 عصر
ممنون از جوابت.
از نظر مارک چی؟

cybercoder
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:00 صبح
SATA2 هم بد چیزی نیست یعنی باید گفت خارق العادست.

نظر من:
SEAGATE
MAXTOR

__ ALI __
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 22:17 عصر
آقا دستتون درد نکنه از جوابتون