View Full Version : کاربرد USB در مودم
!mahdi!
شنبه 12 بهمن 1392, 21:36 عصر
با سلام به دوستان گرامی
می خواستم بدونم کاربرد USB درمودم چیست ؟ یعنی میشه با USB به اینترنت متصل شد؟
درواقع میشه گوشی موبایل رو با کابل USB به پورت USB مودم متصل کرد و اینترنت داشت؟
با تشکر
hraeissi
یک شنبه 13 بهمن 1392, 09:28 صبح
برخی از مودم ها این قابلیت را دارند که علاوه برقراری ارتباط بوسیله کابل شبکه با سیستم و تخصیص اینترنت به آن از طریق کابل USB و ساخت یک کانکشن اینترنتی این عمل را انجام دهند و نیز برخی از مودم قابلیت اتصال هارد دیسک و یا printserver شدن را نیز با این پورت دارند که به مودم بستگی دارد و معمولاً قابلیت ها در دفترچه بیان شده است
برای بحث تلفن همراه شما این عمل شدنی نیست مگر آنکه بتوانید کانکشن اینترنتی را در آن بسازید و آن هم به نظرم نشدنی خواهد بود
موفق باشید
محمدجوا
دوشنبه 02 شهریور 1394, 10:01 صبح
ببخشید من نفهمیدم:گیج::گیج::گیج:
محمدجوا
دوشنبه 02 شهریور 1394, 10:16 صبح
:اشتباه::اشتباه::اشتباه::شیط ن::شیطان::عصبانی++::عصبانی++:: یج::گیج::گیج::قهقهه::قهقهه::ق قهه::قهقهه::قهقهه:
ابوالفضل عباسی
سه شنبه 07 مهر 1394, 13:31 عصر
با سلام
با ان usb نمی توانید به گوشی وصل شوید اما برخی مودم این قابلیت رو دارند که با استفاده از usb بدون نیاز به کابل شبکه به کامپیوتر مودم را وصل کنید و به اینترنت یا شبکه محلی ارتباط برقرار کنید
pbm_soy
سه شنبه 07 مهر 1394, 23:04 عصر
این نوشته شما با نوشته پست دوم چه فرقی دارد؟!
تازه تاریخ این تاپیکها خیلی قدیمی است! بهتر نبود بروی تاپیکهای و مشکلات جدیدتر وقت صرف کنید ؟!
pbm_soy
سه شنبه 07 مهر 1394, 23:04 عصر
این نوشته شما با نوشته پست دوم چه فرقی دارد؟!
تازه تاریخ این تاپیکها خیلی قدیمی است! بهتر نبود بروی تاپیکهای و مشکلات جدیدتر وقت صرف کنید ؟!
ابوالفضل عباسی
چهارشنبه 08 مهر 1394, 10:57 صبح
حق باشما است .
شاید طرف گه گداری بیاید و به این تاپیک سر بزند؟
من مشکلات جدید اگر پیش بیاید برطرف میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.