ورود

View Full Version : تفاوت سرعت نوع ارتباط با sqlserver

h_baqery
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 16:25 عصر
سلام
در مورد ارتباط دلفی با sqlserver تفاوت سرعت odbc با ADO چقدره و اصلا ارزش تغییر نوع کلیه ارتباطات رو داره . این موضوع رو روی جداولی با تعداد 5 ملیون رکورد مقایسه کنید .
ضمنا برای تبدیل کلیه ارتباطاتم به ADO آیا راهی هست.
ممنون.

Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 07:04 صبح
بهتره این سوال رو در بخش دلفی مطرح کنین

AminSobati
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 20:32 عصر
عمده نگرانی شما باید این باشه که آیا وضعیت دیتابیس خوب هست یا نه. وقتی ایندکسها و Queryها بهینه باشند، استفاده از ODBC یا ADO موضوعی نیست که از جهت سرعت نگرانش باشید. همیشه بیشترین زمان، سمت بانک اطلاعاتی تلف میشه، نه رابط اون با Client.

h_baqery
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 07:42 صبح
یعنی نوع connection برای یه بانک در حالت ایده ال که فقط برای گزارش گیری و سرور جدا داره و پر از index های متنوع است و حتی ثانیه ها هم در گزارش گیری بسیار مهم هستند تفاوتی بین ایندو ارتباط نیست.
خیلی ممنون از جوابتون منظور من بیشتر اینه که وقتی دو برنامه مجزا و دو سرور مجزا برای کارهای عملیاتی و گزارشگیری داریم آیا فرقی نمی کنه که کدوم یک از این برنامه ها از کدوم یک از این ارتباطها استفاده کنند.

AminSobati
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 22:30 عصر
عرض کردم... به اعتقاد من بهینه بودن وضعیت بانک اطلاعاتی و ایضا سرعت شبکه به مراتب تاثیرگذارتره. اگر هم این دو Provider تفاوتی در سرعت داشته باشند، اینقدر ناچیزه که بحث مهمی در این مورد شایع نیست

tizdast
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 00:13 صبح
یعنی نوع connection برای یه بانک در حالت ایده ال که فقط برای گزارش گیری و سرور جدا داره و پر از index های متنوع است و حتی ثانیه ها هم در گزارش گیری بسیار مهم هستند تفاوتی بین ایندو ارتباط نیست.
خیلی ممنون از جوابتون منظور من بیشتر اینه که وقتی دو برنامه مجزا و دو سرور مجزا برای کارهای عملیاتی و گزارشگیری داریم آیا فرقی نمی کنه که کدوم یک از این برنامه ها از کدوم یک از این ارتباطها استفاده کنند.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟//