ورود

View Full Version : مشکل visual basic 6 با ویندوز xp ( ناگهان از برنامه خارج میشود بدون هیچ گونه پیغام خطا )

eaglebooy
یک شنبه 13 بهمن 1392, 14:53 عصر
سلام
زمانی که می خواهم آنرا برای تست اجرا کنم ناگهان visual basic بسته می شود بدون هیچ گونه error
من از ویندوز xp استفاده میکنم و visual basic 6 portable
ممنون

ayda.eslami
دوشنبه 14 بهمن 1392, 00:20 صبح
شاید مشکل از پرتابل بودنشه!
پرتابل خیلی اذیت می کنه!مثلا برای من راست چین نمی شد
یا یه پرتابل دیگه برای من کامپایل نمی شد!!!!!!!!!!!!بدون هیچ اروری!
هر جفت برنامه ها توی نصبی مشکلی نداشتن

Shahab.
دوشنبه 14 بهمن 1392, 00:50 صبح
شاید مشکل از پرتابل بودنشه!
پرتابل خیلی اذیت می کنه!مثلا برای من راست چین نمی شد
یا یه پرتابل دیگه برای من کامپایل نمی شد!!!!!!!!!!!!بدون هیچ اروری!
هر جفت برنامه ها توی نصبی مشکلی نداشتن

راست چین نشدن مشکل vb پرتابل نیست.
برنامه های وی بی چه بعد از کامپایل و چه در محیط طراحی برای راست چین شدن همه عناصرشون نیاز به فایل vbame.dll در شاخه system32 دارن . وقتی از نسخه پرتابل استفاده کنید این فایل وجود نداره اما وقتی نسخه کامل رو نصب کنید این فایل کپی میشه در شاخه سیستم 32.
کامپایل نشدن هم مشکل برنامه ی پرتابل وی بی نیست. اون نسخه پرتابل رو بخاطر اینکه حجمشو بیارن پایین قسمت exe ساختن رو ازش حذف کردن. بیشتر برای دانش آموزا کاربرد داره چون نیاز به exe ندارن و فقط میخوان کد بنویسن و در خود وی بی اجرا کنن.
نسخه پرتابل فقط یک سری کمبود داره که اونم بخاطر حجم کمشه وگرنه مشکل فنی نداره

سید حمید حق پرست
دوشنبه 14 بهمن 1392, 03:37 صبح
کامپایل نشدن هم مشکل برنامه ی پرتابل وی بی نیست. اون نسخه پرتابل رو بخاطر اینکه حجمشو بیارن پایین قسمت exe ساختن رو ازش حذف کردن. بیشتر برای دانش آموزا کاربرد داره چون نیاز به exe ندارن و فقط میخوان کد بنویسن و در خود وی بی اجرا کنن.
سلام علیکم
در نسخه پرتابل میشه پروژه رو کمپایل کرد عزیز! البته باید در برنامه پرتابل 2 فایل C2.exe و Link.exe وجود داشته باشه که حجم هردو 1 مگ هست و در بیشتر پرتابلها هم موجود هستند.
موفق باشید.

یا علی (ع)

eaglebooy
پنج شنبه 17 بهمن 1392, 03:33 صبح
سلام دوستان
حالا چکار کنم؟ نسخه نصبی حجمش زیاده از اینترنت بگیرم
استادم برنامه رو روی CD ریخته داده بهم اما بد رایت شده و نصب نمیشه ، سعی کردم فایلها رو اول کپی کنم توی هارد ولی اصلا بعضی فایلا رو کپی نمیکنه
دوست دارم از همین نسخه پرتابل استفاده کنم اما فقط روی ویندوز 7 جواب میده ، اما من روی کامپیوتر خودم ویندوز XP دارم ، کسی نسخه بدون اشکال نداره؟
ممنون