resident
یک شنبه 13 بهمن 1392, 19:14 عصر
سلام.
من یه فرم برای تعریف منطقه دارم که شامل فیلدهای زیر است:
استان(DropDownList)
شهر(DropDownList)
نام منطقه(TextBox)
با انتخاب استان، باید dropdownlist شهر ها پر بشه.
من 2 تا PartialView تعریف کردم. تو یکییش فیلد استان رو گذاشتم و تو یکی دیگه فیلد شهر.
در پارشال ویوی استان، کد زیر رو نوشتم:
@model xx.Common.Abstraction.Base.CommonZone
@using (Ajax.BeginForm("SelectCities", "Zone", new AjaxOptions { UpdateTargetId = "Zone_CityID", Url = Url.Action("SelectCities") }))
{
@Html.DropDownListFor(model => model.City_ProvinceID,
new SelectList(Model.Provinces, "Id", "Title",Model.City_ProvinceID), "انتخاب کنید"
, new { @class = "form-control chosen-select" , onchange = " $(this).parents('form').submit();"})
}
حالا مسئله ی من اینه که وقتی از dropdownlist استان انتخاب می کنیم اکشن Create فرم اصلی(فرم تعریف منطقه) اجرا میشه در حالیکه باید اکشن SelectCities اجرا بشه. فکر کنم تابع onclick دراپ داون لیست استان یعنی
$(this).parents('form').submit() رو اشتباه نوشتم. چی باید بنویسم؟
من یه فرم برای تعریف منطقه دارم که شامل فیلدهای زیر است:
استان(DropDownList)
شهر(DropDownList)
نام منطقه(TextBox)
با انتخاب استان، باید dropdownlist شهر ها پر بشه.
من 2 تا PartialView تعریف کردم. تو یکییش فیلد استان رو گذاشتم و تو یکی دیگه فیلد شهر.
در پارشال ویوی استان، کد زیر رو نوشتم:
@model xx.Common.Abstraction.Base.CommonZone
@using (Ajax.BeginForm("SelectCities", "Zone", new AjaxOptions { UpdateTargetId = "Zone_CityID", Url = Url.Action("SelectCities") }))
{
@Html.DropDownListFor(model => model.City_ProvinceID,
new SelectList(Model.Provinces, "Id", "Title",Model.City_ProvinceID), "انتخاب کنید"
, new { @class = "form-control chosen-select" , onchange = " $(this).parents('form').submit();"})
}
حالا مسئله ی من اینه که وقتی از dropdownlist استان انتخاب می کنیم اکشن Create فرم اصلی(فرم تعریف منطقه) اجرا میشه در حالیکه باید اکشن SelectCities اجرا بشه. فکر کنم تابع onclick دراپ داون لیست استان یعنی
$(this).parents('form').submit() رو اشتباه نوشتم. چی باید بنویسم؟