ورود

View Full Version : پیام خطا در هنگام اجرای برنامه

good_boy
دوشنبه 14 بهمن 1392, 16:03 عصر
سلام
من بعد از این که برنامه رو ب طور کامل می سازم در زمان اجرا این پیام رو میده

The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.

[OK]
من از windows 7 64bit استفاده میکنم و مشکل همینه
چه تغییری در کد های برنامه باید بدم تا سازگار شه

Delphi Coder
سه شنبه 15 بهمن 1392, 20:45 عصر
ویندوزهای 64 بیتی برنامه های MS-DOS رو پشتیباتی نمیکنند. از یه امولاتور استفاده کنید. EMU 8086- DOS Box ,.......

البته مطمئن نیستم که هیچکدوم پشتیبانی نمیکنن یا بعضی ها اما در مورد ویندوز 7 و 8 نسخه های 64 بیتی شون مطمئن هستم که پشتیبانی نمیکنند.

good_boy
پنج شنبه 17 بهمن 1392, 21:12 عصر
ویندوزهای 64 بیتی برنامه های MS-DOS رو پشتیباتی نمیکنند. از یه امولاتور استفاده کنید. EMU 8086- DOS Box ,.......

البته مطمئن نیستم که هیچکدوم پشتیبانی نمیکنن یا بعضی ها اما در مورد ویندوز 7 و 8 نسخه های 64 بیتی شون مطمئن هستم که پشتیبانی نمیکنند.
من از همین دو برنامه استفاده میکنم (EMU 8086- DOS Box)
راهی نداره برنامه بی دردسر اجرا بشه
سوال من اینه برای 64bit نمیشه با اسمبلی برنامه نوشت؟؟؟؟!!!!

Delphi Coder
شنبه 19 بهمن 1392, 16:01 عصر
راه داره اما این برنامه ای که شما نوشتید و اون پیغام رو گرفتید در اصل برای سیستم عامل DOS هست که قبل از ویندوز استفاده میشد و با اومدن ویندوز به صورت امولاتور داخل ویندوز پشتیبانی می شه که ظاهرا این پشتیبانی هم محدود به نسخه های 32 بیتی ویندوز هست.
شما حتی اگر برای ویندوز 32 بیتی هم برنامه بنویسید مشکلی برای اجرا توی 64 بیت نخواهید داشت اما مستقیم هم میتونید برای ویندوز 64 بیتی بنویسید برنامتونو.

good_boy
سه شنبه 22 بهمن 1392, 11:56 صبح
سلام دوست عزیز
می شه بیشتر توضیح بدین
برنامه نمونه چیزی دارین؟

Delphi Coder
سه شنبه 22 بهمن 1392, 20:08 عصر
شما دقیقا بگید میخواید چیکار کنید تا من بهتر بتونم راهنمایی کنم.
در حالت عادی فکر نمیکنم کسی بره سراغ امولاتور emu8086 و بخواد برنامه اسمبلی تحت DOS با این امولاتور بنویسه. تا جایی که من میدونم این برنامه رو معمولا اساتید دانشگاه به دانشجوها معرفی میکنند. شما پیگیر درس اسمبلی به شیوه ای که استاد گفته هستید یا میخواید برنامه نویسی اسمبلی 32 یا 64 بیت برای ویندوز رو یاد بگیرید؟

good_boy
پنج شنبه 24 بهمن 1392, 19:44 عصر
شما دقیقا بگید میخواید چیکار کنید تا من بهتر بتونم راهنمایی کنم.
در حالت عادی فکر نمیکنم کسی بره سراغ امولاتور emu8086 و بخواد برنامه اسمبلی تحت DOS با این امولاتور بنویسه. تا جایی که من میدونم این برنامه رو معمولا اساتید دانشگاه به دانشجوها معرفی میکنند. شما پیگیر درس اسمبلی به شیوه ای که استاد گفته هستید یا میخواید برنامه نویسی اسمبلی 32 یا 64 بیت برای ویندوز رو یاد بگیرید؟
سلام
من فقط می خوام برنامه ای که می نویسم توان اجرا تو سیستم 64 bit داشته باشه و ‍پیام خطا نده که من مجبور باشم از dos box و... استفاده کنم
یعنی به عبارت بهتر برنامه رو به کسی دادم دچار مشکل نشه
برنامه های تحت داس تو سیستم win 7 64bit چطور بی دردسر اجرا می شن؟؟!

Delphi Coder
یک شنبه 27 بهمن 1392, 01:27 صبح
اگر اسم اجرا از طریق DosBox رو دردسر بزاریم به نظر من راه بهتری نیست. یا باید از EMU8086 استفاده کنید یا از امولاتور DosBox و یا هر امولاتور دیگه و یا اینکه از برنامه ماشین مجازی مثل Virtual Box یا هر برنامه مشابه دیگه استفاده کنید. راه دوم اینه که ویندوز 32 بیتی نصب کنید. راه سوم اینه که برنامه هاتون رو تحت ویندوز بنویسید حالا 32 یا 64 بیت و کلا بیخیال برنامه نویسی DOS بشید.