View Full Version : راهنمایی برای ساخت برنامه مثل فیس بوک برای گوشی
tyaman1374
سه شنبه 15 بهمن 1392, 15:19 عصر
سلام خدمت دوستان و کد نویسان عزیز
دوستان عزیز بنده می خوام برای سایتم یک برنامه ایی درست کنم مثل فیس بوک که کاربرام بتونند این برنامه رو روی گوشی خودشون نصب کنند و با گوشی به سایتم وصل بشن یه چیزی مثل فیس بوک اگه دیدیده باشید
خوب خواستم بدونم از چه برنامه ای باید استفاده کنم
لطفا لینک بدید راهنمایی هم کنید با تشکر فراوان
sajadpm
سه شنبه 15 بهمن 1392, 16:06 عصر
با سلام و خسته نباشید
شما در سایتتون از چه نوع شبکه اجتمائی استفاده می کنید ؟ یک راهش این هست که از قالب موبایل در سایت استفاده کنید تا هر کاربری که با موبایل سایتتون رو باز کرد درست نمایش داده بشه !
perkas
سه شنبه 15 بهمن 1392, 17:47 عصر
سلام خدمت دوستان و کد نویسان عزیز
دوستان عزیز بنده می خوام برای سایتم یک برنامه ایی درست کنم مثل فیس بوک که کاربرام بتونند این برنامه رو روی گوشی خودشون نصب کنند و با گوشی به سایتم وصل بشن یه چیزی مثل فیس بوک اگه دیدیده باشید
خوب خواستم بدونم از چه برنامه ای باید استفاده کنم
لطفا لینک بدید راهنمایی هم کنید با تشکر فراوان
با توجه به اینکه اکثر اسکریپتها برای دسترسی به محتویات توسط برنامه نویس ( ماژول نویس ) محدودیتهایی قاءل میشن 2 راه بیشتر نداری
1- به قالب و ماژولها بسنده کنی که اون هم به دلیل اینکه تا حد خاصی بیشتر نمیتونی سفارشی سازی کنی تو ذوق میزنه
2-یه اسکریپت خودتون بنویسین - بعد شما تو برنامه اندرویدیتون میتونین مستقیما اطلاعات رو از دیتابیس بخونین یا بفرستین و ذخیره کنین
tyaman1374
سه شنبه 15 بهمن 1392, 20:15 عصر
سلام ممنون بابت پاسختون
من از اسکریپت پی اچ پی فاکس استفاده می کنم
اینم سایت بنده هست
www.jmiran.ir
جامعه مجازی ایران
خوب بعدش گفتنه می شه برنامه ای درست کرد که کاربرا بتونن با موبایل بیان
هر چند بله درسته می دونم قالب موبایل داره سایتم ولی می خوام یه برنامه ای بسازم برای اندروید که کاربران بتونن وارد بشن عکس بزارن مثل فیس بوک
لطفا راهنمایی کنید از چه برنامه ای استفاده کنم
لینک هم دادید چه بهتر
خیلی خیلی ممنون می شم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.