ورود

View Full Version : مشکل در ست کردن برنامه ها در تمامی نسخه های اندروید

mrtzxxx
سه شنبه 15 بهمن 1392, 22:34 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
چطوری میشه برنامه ای رو که نوشتین روی همه نسخه های آندروید یا حداقل بیشترشون قابل اجرا باشه من خیلی با این موضوع مشکل دارم مثلا برنامه رو با 2.3 آماده میکنم بعد روی 4.1 فورس کلوس میده
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

mrtzxxx
چهارشنبه 16 بهمن 1392, 19:21 عصر
دوستان کسی نیست جواب بده؟؟!!!

#root#
چهارشنبه 16 بهمن 1392, 19:27 عصر
سلام ، خب راهش اینه که خطا رو برطرف کنی دیگه

javadaskari
چهارشنبه 16 بهمن 1392, 21:06 عصر
اگه کدهاي برنامتو ميزاشتي و ميگفتي کدوم خط error ميده بهتر ميتونستم کمکت کنم ولي به هر حال ميتوني توي Manifest.xml ، حداقل SDK را 1 بزني،
با اين کار ممکنه برنامت Error‌هاي زيادي بده ، براي رفع آن بايد ّبالاي تمام کلاس هاي پرو‍ژه ات کد
@SuppressLint("NewApi")

رو اضافه کني

mrtzxxx
جمعه 18 بهمن 1392, 11:20 صبح
اگه کدهاي برنامتو ميزاشتي و ميگفتي کدوم خط error ميده بهتر ميتونستم کمکت کنم ولي به هر حال ميتوني توي Manifest.xml ، حداقل SDK را 1 بزني،
با اين کار ممکنه برنامت Error‌هاي زيادي بده ، براي رفع آن بايد ّبالاي تمام کلاس هاي پرو‍ژه ات کد
@SuppressLint("NewApi")

رو اضافه کني

برنامم روی چند نمونه گوشی بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی روی یه سری گوشی کرش میده مثلا با اندروید 2.3 خوبه ولی با galaxy s4 - android 4.1 کرش میده یا روی بعضی گوشی ها مقدار null‌رو برمیگردونه

javadaskari
یک شنبه 20 بهمن 1392, 12:56 عصر
برنامم روی چند نمونه گوشی بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی روی یه سری گوشی کرش میده مثلا با اندروید 2.3 خوبه ولی با galaxy s4 - android 4.1 کرش میده یا روی بعضی گوشی ها مقدار null‌رو برمیگردونه

گوشي رو با کابل به کامپيوتر وصل کن و برنامه رو مستقيما روش اجرا کن (در حالت debug) و ببين به کجا که ميرسه error ميده.
منم مشکلي مثل شما داشتم که روي گوشي خاصي برنامم درست اجرا نميشد ، با اين کاري که کردم مشکلم حل شد!