theboy
چهارشنبه 16 بهمن 1392, 12:00 عصر
سلام.
من برای قسمت پست ها دارم یک دکمه طراحی می کنم که با کلیک روی اون یک منو باز میشه.
می خوام روی هر دکمه که کلیک شد، منوی مربوط به اون پست باز بشه و اگر هر منوی دیگه ای باز هست بسته بشه ولی اتفاقی که پر رنگ نوشتم نمی افته!
به نظرتون مشکل کجاست؟
$(document).ready(function(){
$("span.post-menu-open").click(function(){
$("span.post-menu-open").not(this).removeClass("post-menu-open-clicked");
$("div.post-menu").not(this).next("div.post-menu").hide();
$(this).next("div.post-menu").toggle();
$(this).toggleClass("post-menu-open-clicked");
});
});
توضیح: برای دکمه ی باز کردن منو(span.post-menu-open) به خوبی کار می کنه ولی برای خود منو نه، احتمالا اشکار در استفاده از not() هست، ممنون میشم کمک کنید.
راستی یه سوال مهم تر،
دیدید وقتی مثلا از افکت های یه سایتی خوشتون میاد فایل .jsش رو پیدا می کنید تا کدهاش رو ببینید؟ کدهای بعضی سایت ها یه جوری انگار jquery نیست، این قضیش چیه؟ نوعی رمزگذاری کد هست؟ چطوری میشه اینکار رو کرد و اینکه آیا اصلا لازمه؟
من برای قسمت پست ها دارم یک دکمه طراحی می کنم که با کلیک روی اون یک منو باز میشه.
می خوام روی هر دکمه که کلیک شد، منوی مربوط به اون پست باز بشه و اگر هر منوی دیگه ای باز هست بسته بشه ولی اتفاقی که پر رنگ نوشتم نمی افته!
به نظرتون مشکل کجاست؟
$(document).ready(function(){
$("span.post-menu-open").click(function(){
$("span.post-menu-open").not(this).removeClass("post-menu-open-clicked");
$("div.post-menu").not(this).next("div.post-menu").hide();
$(this).next("div.post-menu").toggle();
$(this).toggleClass("post-menu-open-clicked");
});
});
توضیح: برای دکمه ی باز کردن منو(span.post-menu-open) به خوبی کار می کنه ولی برای خود منو نه، احتمالا اشکار در استفاده از not() هست، ممنون میشم کمک کنید.
راستی یه سوال مهم تر،
دیدید وقتی مثلا از افکت های یه سایتی خوشتون میاد فایل .jsش رو پیدا می کنید تا کدهاش رو ببینید؟ کدهای بعضی سایت ها یه جوری انگار jquery نیست، این قضیش چیه؟ نوعی رمزگذاری کد هست؟ چطوری میشه اینکار رو کرد و اینکه آیا اصلا لازمه؟