View Full Version : سوال: اسفاده از tableبهتر است یا div
sherlock0111
پنج شنبه 17 بهمن 1392, 17:18 عصر
با سلام خدمت دوستان
من دارم cmsشخصی خودمو می سازم و از کلا از جداول استفاده کردم!
به نظر شما کارم درسته یا نه؟:متفکر:
لطفا دلیلتون رو بفرمایید؟
از لحاظ امنیت و ....
Mr3alaH
پنج شنبه 17 بهمن 1392, 17:52 عصر
سلام تا اونجایی که من اطلاع دارم امنیت به div یا table بستگی نداره !!!! فقط برای سئو استفاده از Div خیلی بهتره !
موفق باشی :)
qartalonline
پنج شنبه 17 بهمن 1392, 18:14 عصر
برای دیزاین کلی (قالب بندی و تقسیم بندی صفحه و ...) از div استفاده کنید برای نمایش برخی اطلاعات هم از table استفاده کنید.
مهمترین دلیل به خاطر سئو و اصول طراحی هستش.
eidazha
پنج شنبه 17 بهمن 1392, 20:07 عصر
به هيچ عنوان براي چارچوب بندي سايت نبايد از تيبل استفاده كرد ، فقط از div بايد استفاده كني ، از تيبل همانطور كه دوستان گفتن فقط جهت نمايش برخي اطلاعات بايد استفاده كرد مثل خواندن اطلاعات يك بانك و ...
refugee
پنج شنبه 17 بهمن 1392, 23:43 عصر
یکی دیگر از دلایل استفاده از دیو بجای جدول ها سرعت بارگذاری صفحات است .
در صفحاتی که با حدول ساخته شدند اول باید کل جدول لود بشه بعد نمایش داده میشه . ولی در صفحات ساخته شده با دیو اینچنین نیست .
azamicu
جمعه 18 بهمن 1392, 15:28 عصر
سلام دوست عزیز
table توی دنیا دیگه منسوخ شده چون تغییراتش خیلی سخته و خیلی دلایل دیگه
الان همه از div استفاده میکنن ولی اگه اسرار به استفاده از table داری اونو با div و display های مربوط table مانند table-row, table-cell و ... طراحی بکن
refugee
جمعه 18 بهمن 1392, 16:11 عصر
سلام دوست عزیز
table توی دنیا دیگه منسوخ شده چون تغییراتش خیلی سخته و خیلی دلایل دیگه
الان همه از div استفاده میکنن ولی اگه اسرار به استفاده از table داری اونو با div و display های مربوط table مانند table-row, table-cell و ... طراحی بکن
دوست عزیز azamicu ؛
تو دنیا منسوخ نشده استفاده از تگ <table> حتی توی html5 هم همونطور که سایت w3chools.com داره میگه استفاده میشه .
فقط دیگه کسی بخاطر مشکلاتی که داشته نمیان تو چهارچوب بندی اصلی سایت از جدول ها استفاده کنند .
ولی گاهی واقعا نیاز داریم به این جدول ها ( مثلا تو قالب های ایمیل میتونید استفاده کنید ) و ...
مدرک اثبات حرفهام : http://www.w3schools.com/tags/tag_table.asp
بعضی از خصوصیات جدول که قبلا در html4 استفاده میشد در html5 پشتیبانی نمیشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.