ورود

View Full Version : نحوه ایجاد اسکریپت صحیح از database

sh.dyn
جمعه 18 بهمن 1392, 18:13 عصر
من از پایگاه داده ام یک اسکریپت می سازم می خواهم بروی سرور از این اسکریپت، در قسمت restore پایگاه داده ای که در websitepanel درست کردم استفاده کنم ولی هنگام restore خطا می گیرد

به نظر خودم این اسکریپت نمی تواند به درستی اجرا شود زیرا مسیر هایی که در اسکریپت هست روی سیستم من می باشد نه از روی هاست لطفاً راهنمایی کنید . کممممممممممممممممممک

قسمتی از فایل اسکریپت من

USE [master]
GO

/****** Object: Database [C:\USERS\HP\DESKTOP\COGNITIVEPSY\APP_DATA\COGPSY.M DF] Script Date: 02/07/2014 06:37:57 ب.ظ ******/
CREATE DATABASE [C:\USERS\HP\DESKTOP\COGNITIVEPSY\APP_DATA\COGPSY.M DF]
CONTAINMENT = NONE
ON PRIMARY
( NAME = N'CogPsy', FILENAME = N'G:\database\CogPsy.mdf' , SIZE = 3328KB , MAXSIZE = UNLIMITED, FILEGROWTH = 1024KB )
LOG ON
( NAME = N'CogPsy_log', FILENAME = N'G:\database\CogPsy_log.ldf' , SIZE = 576KB , MAXSIZE = 2048GB , FILEGROWTH = 10%)
GO

ALTER DATABASE [C:\USERS\HP\DESKTOP\COGNITIVEPSY\APP_DATA\COGPSY.M DF] SET COMPATIBILITY_LEVEL = 100
GO

IF (1 = FULLTEXTSERVICEPROPERTY('IsFullTextInstalled'))
begin
EXEC [C:\USERS\HP\DESKTOP\COGNITIVEPSY\APP_DATA\COGPSY.M DF].[pesirani_shirin].[sp_fulltext_database] @action = 'enable'
end
GO

ALTER DATABASE [C:\USERS\HP\DESKTOP\COGNITIVEPSY\APP_DATA\COGPSY.M DF] SET ANSI_NULL_DEFAULT OFF
GO

ALTER DATABASE [C:\USERS\HP\DESKTOP\COGNITIVEPSY\APP_DATA\COGPSY.M DF] SET ANSI_NULLS OFF
GO

ALTER DATABASE [C:\USERS\HP\DESKTOP\COGNITIVEPSY\APP_DATA\COGPSY.M DF] SET ANSI_PADDING OFF
GO

حمیدرضاصادقیان
جمعه 18 بهمن 1392, 21:56 عصر
سلام.
شما وقتی دارید Script تهیه میکنید اگر دیتابیس مقصد وجود دارد دیگه نیازی نیست از ساخت دیتابیس نیز Script تهیه کنید ولی اگر نیست باید این فایلها رو خودتون اصلاح کنید.

sh.dyn
شنبه 19 بهمن 1392, 08:42 صبح
من بروی هاست یک database ایجاد می کنم حالا می خواهم که جداول پایگاه داده ای که در لوکال دارم را در پایگاه داده هاستم ایجاد کنم باید از script استفاده کنم ؟

یک مقاله آموزشی اگر دارید ممنون می شوم لینک بگذارید

با تشکر

حمیدرضاصادقیان
شنبه 19 بهمن 1392, 12:37 عصر
سلام.
شماوقتی دارید Script تهیه میکنید در قسمت Advanced انتخاب کنید که دیگه از دیتابیس Script نسازه.