ورود

View Full Version : ربات بروز رسان سایت

mrtzxxx
جمعه 18 بهمن 1392, 23:26 عصر
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کسی تا بحال در مورد ربات بروز رسان سایت که اطلاعات رو از سایتهای دیگه برداره و روی یه سایت بذاره (مانند سایتهای خبری) چیزی میدونه؟؟ میخوام یاد بگیرم اگه کسی منبعی داره لطفا بزاره ممنون میشم.

refugee
جمعه 18 بهمن 1392, 23:36 عصر
فکر کنم شما باید یه ربات بسازی ( برنامه بسازی ) که از روی rss وبسایت های دیگه ارشیوشو بخوانه بعد روی وبسایت شما نشر کنه باید بهش حق دسترسی بدین .
انگاری فرض کنید خودتان ادمین هستین میخواهید از سایت دیگه کپی کنید رو سایت خودتان . ادرس سایت ها رو باید بهش بدین rss

بازم سرچ کنید شاید روشی که من میگم درست نباشه .

mrtzxxx
شنبه 19 بهمن 1392, 09:39 صبح
ممنون از راهنماییت خیلی سرچ کردم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم . همه گفته بودن خودمون مینویسیم پول میگیریم .

refugee
شنبه 19 بهمن 1392, 12:02 عصر
خب مسلما برنامه نویس مینویسه . باید پول بدین دیگه . منم اون بالا اشاره کردم اگه بخونید ...

aliphp1
شنبه 19 بهمن 1392, 12:16 عصر
سلام دوستان منم یه مدتی هست به فکر نوشتن ربات افتادم ولی هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که راه رو بهم نشون بده
کسی می تونه کمک کنه روشن کنه برام که چیکار باید بکنم ؟

eidazha
شنبه 19 بهمن 1392, 16:41 عصر
با سلام
اگه خواستيد من ميتونم برايتان بنويسم ، به صورت كاملا اتوماتيك و تحت وب ، و بروز رساني به صورت هر 5 دقيقه

mrtzxxx
شنبه 19 بهمن 1392, 18:40 عصر
خب مسلما برنامه نویس مینویسه . باید پول بدین دیگه . منم اون بالا اشاره کردم اگه بخونید ...

خب این برنامه نویس که مینویسه و پول میگیره از کجا یاد گرفته ما هم یاد بگیریم. به طور غریزی که بلد نبوده :لبخندساده:

mrtzxxx
شنبه 19 بهمن 1392, 18:42 عصر
با سلام
اگه خواستيد من ميتونم برايتان بنويسم ، به صورت كاملا اتوماتيك و تحت وب ، و بروز رساني به صورت هر 5 دقيقه

این تاپیک رو واسه این گذاشتم تا اگه کسی بلده بیاد بقیه رو یاد بده اگه قرار بود کسی بنویسه و اماده تحویل بده که قضیه فرق داشت . حالا اگه میتونین آموزشش رو منبعی بزارید که بقیه هم یاد بگیرن دعاتون میکنیم.

eidazha
شنبه 19 بهمن 1392, 20:06 عصر
این تاپیک رو واسه این گذاشتم تا اگه کسی بلده بیاد بقیه رو یاد بده اگه قرار بود کسی بنویسه و اماده تحویل بده که قضیه فرق داشت . حالا اگه میتونین آموزشش رو منبعی بزارید که بقیه هم یاد بگیرن دعاتون میکنیم.

كسي اينجا نمياد از اول الگوريتم اينطور برنامه اي رو بگه ، شما اگه برنامه نويس هستيد ميتونيد برنامه رو شروع كنيد و هرجا مشكل داشتيد تو تاپيك مربوطه تاپيك بزنيد و مشكلتون رو مطرح كنيد تا دوستان جواب بدن
اما اگر نياز به اين برنامه داري و به صورت پروژه ميخواي كسي واست انجام بده بايد هزينه كني
يا حق

refugee
شنبه 19 بهمن 1392, 20:17 عصر
خب این برنامه نویس که مینویسه و پول میگیره از کجا یاد گرفته ما هم یاد بگیریم. به طور غریزی که بلد نبوده :لبخندساده:

اون برنامه نویس درس خوانده رفته دانشگاه هزینه کرده یاد گرفته .

شما هم اگه برنامه نویسی که باید بنویسی خودت ساختارشم گفتم اونجوری است .
اگه نیستید و نیاز دارین این دوستمون گفتن که میتونن انجام بدن . در غیر این صورت باید برید دنبال کسب علم بیشتر و برنامه نویسی ...

mrtzxxx
یک شنبه 20 بهمن 1392, 13:58 عصر
اون برنامه نویس درس خوانده رفته دانشگاه هزینه کرده یاد گرفته .

شما هم اگه برنامه نویسی که باید بنویسی خودت ساختارشم گفتم اونجوری است .
اگه نیستید و نیاز دارین این دوستمون گفتن که میتونن انجام بدن . در غیر این صورت باید برید دنبال کسب علم بیشتر و برنامه نویسی ...

اون ساختاری که شما فرمودید بهش الگوریتم نمیگن دوست عزیز یه توضیحی بود که اونقدر رو همه میدونن. من توضیحی کامل تر میخواستم.

mrtzxxx
یک شنبه 20 بهمن 1392, 14:00 عصر
كسي اينجا نمياد از اول الگوريتم اينطور برنامه اي رو بگه ، شما اگه برنامه نويس هستيد ميتونيد برنامه رو شروع كنيد و هرجا مشكل داشتيد تو تاپيك مربوطه تاپيك بزنيد و مشكلتون رو مطرح كنيد تا دوستان جواب بدن
اما اگر نياز به اين برنامه داري و به صورت پروژه ميخواي كسي واست انجام بده بايد هزينه كني
يا حق

منظورتون از "این طور برنامه ای چیه"‌؟؟؟!! اگه میخوایم آپولو هوا کنین بگین ما بیخیالش بشیم . وگرنه میتونین یه توضیحی بدین . ما هم دنبالشیم پیدا کردیم که خیرتون بده پیدا هم نکردیم بیخیالش میشیم .

mrtzxxx
یک شنبه 20 بهمن 1392, 14:01 عصر
به هر حال از دوستان خواهش میکنم اگر کسی میدونه همت کنه بزاره نمیدونه الکی با بحثهای بیخود تاپیک رو خراب نکنه
به قول یکی از دوستان " یا حق"

eidazha
یک شنبه 20 بهمن 1392, 19:39 عصر
منظورتون از "این طور برنامه ای چیه"‌؟؟؟!! اگه میخوایم آپولو هوا کنین بگین ما بیخیالش بشیم . وگرنه میتونین یه توضیحی بدین . ما هم دنبالشیم پیدا کردیم که خیرتون بده پیدا هم نکردیم بیخیالش میشیم .

انقدر با سورس هاي آماده كار كرديد كه فكر ميكنيد دنبال هر سورسي بگردي تو اينترنت ميشه پيدا كرد !! خيلي چيزها ابتكاري هست و بايد خودتان بنويسيد

منظوم از اينطور برنامه دقيقا برنامه اي هست كه شما ميخواستيد و دوستان هم اشاره كردن كه اين برنامه ها چطور كار ميكنن ، اينجا بحث آپولو هوا كردن نيست ، شما اومديد گفتيد اين طور برنامه اي ميخواهيد (خيلي كلي) و دوستان هم خيلي كلي راهنماييتان كردن
من اينجا بيشتر راهنماييتان ميكنم اگر برنامه نويس باشيد خودتان ميتونيد بنويسيد
اكثر وب سايت هاي خبري داراي خروجي RSS هستن يعني يك خروجي ميدن مبتني بر xml كه شما ميتونيد به تيتر خبر ، توضيح كوتاهي در مورد خبر ، شماره خبر ، و لينك خبر دسترسي پيدا كنيد
حالا شما بايد يك برنامه بنويسيد كه RSS رو بخونه (خواندن RSS تو هر زباني متفاوت هست) و داخل يك تيبل قرار بده كه شامل تيتر خبر ، آدرس لينك خبر ، توضيح خبر ، تاريخ انتشار ، شماره خبر و ... هست
حالا تو هر بروز رساني بايد برنامه چك كنه كه اون شماره خبر يا شماره ركورد (هرچيزي كه خبرها رو متمايز كنه از هم) قبلا ثبت نشده اگر ثبت نشده ثبت كنه اگر ثبت شده بي خيالش بشه
در برنامه هاي تحت وب نميتوان گفت كه مثلا هر 5 دقيقه يك بار يا يك ساعت يكبار سايت ها رو چك كنه ، حالا شما بايد يك برنامه Scheduler بنويسيد كه اين كار را برايتان انجام بده كه اگر سرور اختصاصي يا مجازي داشته باشيد كارتان راحته اما اگر هاست داشته باشيد كارتون يكم مشكل ميشه

در كل نحوه كار اينطور برنامه ها به اين شكل است

mrtzxxx
دوشنبه 21 بهمن 1392, 18:27 عصر
انقدر با سورس هاي آماده كار كرديد كه فكر ميكنيد دنبال هر سورسي بگردي تو اينترنت ميشه پيدا كرد !! خيلي چيزها ابتكاري هست و بايد خودتان بنويسيد

در كل نحوه كار اينطور برنامه ها به اين شكل است

دوست عزیز من دنبال سورس آماده نبودم فقط همینی که گفتین رو لازم داشتم ولی متاسفانه بعضی دوستان از این فرصت استفاده کرده و برای نوشتن اینجور برنامه هایی تقاضای پول کرده بودند در صورتی که الگوریتم دستم اومد و فکر میکنم خیلی راحته البت وقت گیر. ممنون