View Full Version : رمز گذاشتن روی دیتابیس
kooroshheydarirad
شنبه 19 بهمن 1392, 13:44 عصر
با سلام
دوستان توی محیط ویژوال استدیو یه برنامه نوشتم و توی اون یه پایگاه داده است
حالا من میخوام یه پسورد روی این پایگاهد داده بذارم که بدون اون نشه به اطلاعات درون پایگاه دست پیدا کرد
یعنیییییییییی اینکه اگه فایل دیتا بیس رو کپی کنیم با یه نرم افزار دیگه نشه داده های اونو دید
emad0418
شنبه 19 بهمن 1392, 13:57 عصر
سلام
برای این کار اگه برنامتون تحت ویندوز باشه میتونید تو conection string براش یوزر و پسورد بزارین ولی برای تحت وب conection string توصیه نمیشه
kooroshheydarirad
یک شنبه 20 بهمن 1392, 11:15 صبح
با سلام
آره تحت ویندوزه
تو کانکشن استرینگ ؟
کجاش و چطور؟
میشه عکس بذارین؟
M aJi D
جمعه 25 بهمن 1392, 13:26 عصر
با سلام
دوستان توی محیط ویژوال استدیو یه برنامه نوشتم و توی اون یه پایگاه داده است
حالا من میخوام یه پسورد روی این پایگاهد داده بذارم که بدون اون نشه به اطلاعات درون پایگاه دست پیدا کرد
یعنیییییییییی اینکه اگه فایل دیتا بیس رو کپی کنیم با یه نرم افزار دیگه نشه داده های اونو دید
با سلام
ببینید SQL به این صورت است که اگر شما بک آپ را روی یک SQL دیگر ریستور نمایید تمام جداول و اطلاعات نمایش داده میشود .پس پسورد گذاری روی کانکشن یا اتصالتان فرقی نداره شما باید در قسمت security در SQL کاربر ایجاد نمایید و دسترسی های مورد نیاز را به وی بدهید و در نرم افزارتان نیز از آن کاربر استفاده نمایید برای ارسال اطلاعات و برای ورود به SQL هم کاربر دیگری دسترسی نداشته باشد جز خودتان که پسورد دارید . در این حالت اگر بک آپ جابجا شود یا با کاربر دیگری لاگین نماید روی دیتابیس آن دیتابیسها دیده نمی شوند.
فکر کنم در تالارهای امنیت اسکیوال بتوانید خیلی راحت پیدا کنید چجوری
موفق باشید
kooroshheydarirad
یک شنبه 27 بهمن 1392, 10:17 صبح
با سلام
ممنون از راهنماییتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.