ورود

View Full Version : نحوه انتقال برنامه به روی کارت حافظه (رم) در اندروید

android69
یک شنبه 20 بهمن 1392, 10:14 صبح
سلام
چیکار کنم برنامه وقتی روی گوشی نصب میشه کاربر بتونه اونو توی تنظیمات گوشی به روی مموری کارت انتقال بده؟

daniel_atish
یک شنبه 20 بهمن 1392, 10:23 صبح
سلام من هم دوست دارم این رو بدونم اگر کسی هست که می تونه کمک کنه ازش ممنون می شم. مرســــــــــــــــــــــ ی

rubiks.kde
یک شنبه 20 بهمن 1392, 10:59 صبح
از توی مانیفست instalLocation رو روی auto بزارید.

android:installLocation="auto"

android69
یک شنبه 20 بهمن 1392, 22:06 عصر
از توی مانیفست instalLocation رو روی auto بزارید.

android:installLocation="auto"

آقا سعید مرسی همیشه لطف میکنی به من خدا همیشه یارو یاورت باشه:لبخندساده:

poorman
جمعه 15 فروردین 1393, 07:21 صبح
سلام

دوستان من میخوام همون اول از کاربر بپرسم که میخواد برنامه روی حافظه داخلی باشه یا حافظه خارجی و اطلاعات این دو تا حافظه رو بهش نشون بدم
بعد از اینکه انتخاب کرد، برنامه رو به حافظه مورد نظر انتقال بدم

فایل های برنامم حجمی حدود 50 مگابایت داره
سوال اینجاست که آیا این کار لزومی داره ؟ چطور میتونم این رو پیاده سازی کنم ؟

یک جا خوندم توی اندروید 4.0 تا 4.2 و بعضی از گوشی های اندروید بالاتر این قابلیت وجود نداره که کاربر بتونه برنامه رو جا به جا کنه

ممنون

poorman
شنبه 16 فروردین 1393, 15:23 عصر
دوستان کسی نظری نداره راجع به سوالی که پرسیدم ؟؟؟

rubiks.kde
شنبه 16 فروردین 1393, 15:50 عصر
سلام

دوستان من میخوام همون اول از کاربر بپرسم که میخواد برنامه روی حافظه داخلی باشه یا حافظه خارجی و اطلاعات این دو تا حافظه رو بهش نشون بدم
بعد از اینکه انتخاب کرد، برنامه رو به حافظه مورد نظر انتقال بدم

فایل های برنامم حجمی حدود 50 مگابایت داره
سوال اینجاست که آیا این کار لزومی داره ؟ چطور میتونم این رو پیاده سازی کنم ؟

یک جا خوندم توی اندروید 4.0 تا 4.2 و بعضی از گوشی های اندروید بالاتر این قابلیت وجود نداره که کاربر بتونه برنامه رو جا به جا کنه

ممنون

میتونید اجبار کنید که برنامه روی حافظه خارجی نصب بشه.بدون اینکه کاربر بخواد.
اگه هم نمیخوایید این کار رو بکنید میتونید تنها بعد از نصب برنامه فایل ها رو روی حافظه خارجی کپی کنید و استفاده کنید.

poorman
شنبه 16 فروردین 1393, 16:13 عصر
چطوری میتونم اجبار کنم روی حافظه خارجی نصب بشه ؟؟؟ بعد اگه کاربر حافظه خارجی نداشت چی ؟ یا مثلا حافظه خارجی جا نداشت

آخه این 50 مگابایت که میگم، 40 مگابایتش دیتابیس برنامه هست، فک نمیکنم بشه اینو جدا کپی کرد توی حافظه خارجی و ازش استفاده کرد

rubiks.kde
شنبه 16 فروردین 1393, 17:32 عصر
چطوری میتونم اجبار کنم روی حافظه خارجی نصب بشه ؟؟؟ بعد اگه کاربر حافظه خارجی نداشت چی ؟ یا مثلا حافظه خارجی جا نداشت

آخه این 50 مگابایت که میگم، 40 مگابایتش دیتابیس برنامه هست، فک نمیکنم بشه اینو جدا کپی کرد توی حافظه خارجی و ازش استفاده کرد

android:installLocation سه حالت داره یکی اتومات ، حافظه داخلی ، حافظه خارجی.که با انتخاب هرکدوم میشه گفت کجا نصب بشه.
برنامه های زیادی به این روش کار میکنن (دیتابیس روی حافظه خارجی هست)