PDA

View Full Version : سوال: نصب خودکار آفیس همزمان با نصب نرم افزار installshield

je30ca
دوشنبه 21 بهمن 1392, 09:17 صبح
سلام.روزتون بخیر..
من میخوام با نرم افزار installshield برای پروژم که یه پلاگین برای ورد آفیس هست(office add-ins) یه setup بسازم و میخوام بصورت خودکار موقع نصب برنامم نرمافزار office هم با پروژم نصب بشه و کلا یه جورایی این پلاگین من رو تو آفیس اضافه کنه اما توی گزینه های نصب خودکار نرمافزار Installshield هم خبری از آفیس نیست که بتونم انتخاب کنم.حالا موندم چیکار کنم!
.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

je30ca
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 07:18 صبح
سلام دوستان.مشکل رو تونستم حل کنم..
از همکاریه صمیمانتون کمال تشکر رو دارم :)
و اما جوابی که من پیدا کردم:
در نرم افزار installshield میشه کلی پیش نیاز برای setup پروژتون در نظر بگیرید که این پیشنیاز ها تو تب installation Designer تو شاخه appliction Data\redistributable لیست شده..حالا اگه پیشنیاز مورد نظرتون اینجا نبود مثل نرم افزار پیش نیازی که من لازم داشتم(Microsoft VSTO یا مثلا sql 2008 ,...) میتونید فایل setup اون رو دانلود کنید و از قسمت tools/prerequisite Edior در پنجره ای که باز میشه قسمت Files to include اضافه کنید و درنهایت با save as این تغییرات را ذخیره کنید(البته تنظیمات دیگه ای هم داره که در صورت نیاز میتونید ازشون استفاده کنید). از این به بعد این نرم افزار هم به لیست پیش نیاز ها اضافه میشود و میتونید برای برنامه های office add-in به راحتی setup بسازید. :)