PDA

View Full Version : سرعت در کدام حالت بیشتر است ؟

My_LoVe_IRAN
سه شنبه 22 بهمن 1392, 09:20 صبح
با سلام خدمت دوستان
من جدولی دارم که در بدترین حالت ،بیشتر از 12 میلیون رکورد توش میره !!! برای پیدا کردن رکوردت هم راهی نداری جز اینکه از بالا تا پایین سرچ بشه !!!
اگر من این جدول رو به 20 جدول با حجم هر کدوم 700 هزار رکورد بشکنم ،و با یه view از این 20 جدول ،رکورد هامو در بیارم ،آیا میتونم بگم سرعت سرچ کردنم بیشتر شده یا نه ؟
یعنی تبدیل کردن یه جدول به 20 جدول و ... آیا کار درستی هست اصلا ؟
اگر هم دوستان لطف کنن و بگن تو حالت اول (12 میلیون رکورد) چقدر طول میکشه تا من یه رکورد خاص رو پیدا کنم ممنون میشم ! (sql چقدر زمان میبره واسه 12 میلیون و ...)

linux
سه شنبه 22 بهمن 1392, 11:04 صبح
با سلام خدمت دوستان
من جدولی دارم که در بدترین حالت ،بیشتر از 12 میلیون رکورد توش میره !!! برای پیدا کردن رکوردت هم راهی نداری جز اینکه از بالا تا پایین سرچ بشه !!!
اگر من این جدول رو به 20 جدول با حجم هر کدوم 700 هزار رکورد بشکنم ،و با یه view از این 20 جدول ،رکورد هامو در بیارم ،آیا میتونم بگم سرعت سرچ کردنم بیشتر شده یا نه ؟
یعنی تبدیل کردن یه جدول به 20 جدول و ... آیا کار درستی هست اصلا ؟
اگر هم دوستان لطف کنن و بگن تو حالت اول (12 میلیون رکورد) چقدر طول میکشه تا من یه رکورد خاص رو پیدا کنم ممنون میشم ! (sql چقدر زمان میبره واسه 12 میلیون و ...)
با ایندکس مناسب تو جدول ۱۲ میلیون رکوردی کمتر از ۱ ثانیه به شرط این که سرور شما روی یک سخت افزار مناسب باشد نه روی یک کامپیوتر خانگی معمولی مثلا یک hp dl580 که ۶۴ گیگ هم رم داره.

My_LoVe_IRAN
سه شنبه 22 بهمن 1392, 11:15 صبح
با ایندکس مناسب تو جدول ۱۲ میلیون رکوردی کمتر از ۱ ثانیه به شرط این که سرور شما روی یک سخت افزار مناسب باشد نه روی یک کامپیوتر خانگی معمولی مثلا یک hp dl580 که ۶۴ گیگ هم رم داره.

مشکل با سرور نداریم
تشکر ،پس میشه با ایندکس گذاری حلش کرد ؟!
مرسی

Reza_Yarahmadi
جمعه 25 بهمن 1392, 11:28 صبح
اضافه بر ایندکس مناسب در صورت استفاده از Partitioning سرعت به مراتب بالا میره.

M aJi D
جمعه 25 بهمن 1392, 13:02 عصر

البته به این نکته توجه فرمایید که اگر ثبت رکورد در این جدول دارید ایندکس گذاری در زمان ثبت سرعت را کم میکند اما فقط در زمان ثبت کندی دارد.
پارتیش بندی هم نتیجه بدی نداره .

حمیدرضاصادقیان
جمعه 02 اسفند 1392, 00:37 صبح
سلام.

این حرف 10 درصد درسته و 90 درصد برمیگرده به نحوه Query نویسی شما و اینکه ساختار داده ای شما به چه شکل است.
مقادیر Statistics چقدر می باشد؟
نوع Plan تشکیل شده چی هست؟
صرف اینکه بگیم با Index گذاری میتونیم درست کنیم حرف غلطیه.
شما هم باید Query درستی بنویسید بعد بدونید روی چی باید دقیقا Index بذارید و وضعیت اولیه رو داشته باشید و بعد از این تغییرات نیز وضعیت فعلی رو یادداشت کرده و بررسی کنید ببینید آیا کارهایی که کردین تاثیری داشته یاخیر.