ورود

View Full Version : یک مشکل در اجرای برنامه (دیتابیس) کمک کنید!!

mrtzxxx
سه شنبه 22 بهمن 1392, 12:00 عصر
من یه برنامه نوشتم که تو اون از دیتابیس استفاده میکنم ولی در حین اجرای برنامه این پیغام تو logcat ظاهر میشه ولی برنامه فورس کلوز نمیده و به کارش ادامه میده طوریکه من فهمیدم میگه بانک اطلاعاتی رو نبستی در صورتی که هر جا باز شده بعد از انجام کار فوری بسته شده . تو سایت stackoverflow.com هم گشتم کارهایی که گفته بود انجام دادم ولی بازم نشد. اگه دوستان کسی با این پیغام روبرو شده بگه چه جوری درست کرده ممنون میشم.

'close() was never explicitly called on database 'data/data/mory.mortez.rabet/databases/dbase
android.database.sqlite.DatabaseObjectNotClosedExc eption: Application did not close the cursor or database object that was opened here

poorman
سه شنبه 22 بهمن 1392, 12:15 عصر
چیز مهمی نیست این ، توی روند اجرای برنامه اشکالی ایجاد نمیکنه

فک کنم بیشتر موقع کار با لیست ها این مسئله پیش بیاد ، قبل از اینکه آداپتور لیست رو مقدار بدین دیتابیس و cursor رو ببندین ببینین درست میشه ؟!!!

mrtzxxx
سه شنبه 22 بهمن 1392, 18:17 عصر
ولی جایی که دیتابیس باز میشه هیچ آداپتوری ندارم!

rubiks.kde
سه شنبه 22 بهمن 1392, 18:24 عصر
من یه برنامه نوشتم که تو اون از دیتابیس استفاده میکنم ولی در حین اجرای برنامه این پیغام تو logcat ظاهر میشه ولی برنامه فورس کلوز نمیده و به کارش ادامه میده طوریکه من فهمیدم میگه بانک اطلاعاتی رو نبستی در صورتی که هر جا باز شده بعد از انجام کار فوری بسته شده . تو سایت stackoverflow.com هم گشتم کارهایی که گفته بود انجام دادم ولی بازم نشد. اگه دوستان کسی با این پیغام روبرو شده بگه چه جوری درست کرده ممنون میشم.

'close() was never explicitly called on database 'data/data/mory.mortez.rabet/databases/dbase
android.database.sqlite.DatabaseObjectNotClosedExc eption: Application did not close the cursor or database object that was opened here

شما هرجایی که دیتابیس رو باز کردی و کوئری زدی و کارتون تموم شد دیتابیس رو ببندید مشکل حل میشه.
مشکلتون اینه که هیچ جایی مشخص نکردید که دیتابیس بسته بشه