ورود

View Full Version : ساخت ارتباط با ما ( بدون استفاده از Email Intent )

haniiii
سه شنبه 22 بهمن 1392, 13:18 عصر
حتما دیدین که بعضی برنامه ها فرمی به نام ارتباط با ما دارن ... معمولا پیام ها به ایمیل فرستاده میشه ...

بهترین راه حل ساختش چیه ؟ ...

فرض کنید که هاست هم موجود هست برای هندل کردن درخواست ها

من خودم یه ارتباط با ما تونستم اوکی کنم که با استفاده از یه کلاس php به اسم class.phpmailer پیام ها رو به صورت ایمیل برام میفرسته ( ابتدا به هاست و سپس از اون به میلم ) ولی مشکلش محدودیت هاست های معمولی هست برای تعداد ایمیل فرستاده شده در روز (در مورد هاست من : حداکثر 30 تا )

راه دیگه ای هست برای دریافت پیام ها و فرستادنشون به ایمیل ؟ ... یا حتی ذخیره کردن پیام ها داخل همون هاست ؟ ...

ممنون میشم کمک کنید ... خیلی مهمه

rubiks.kde
سه شنبه 22 بهمن 1392, 18:15 عصر
یک کتابخانه برای جاوا هست که شما میتونی از اون برای فرستادن ایمیل استفاده کنی بدون اینکه نیاز به هاست باشه.
در واقع شما یک mail client ساده خواهید داشت که با دادن مشخصات یه ایمیل میتونی ازش ایمیل بزنی.
من خودم یک اکانت در gmail ایجاد کردم و پسورد و نام کاربری رو در آن برنامه دادم وتمام مطالب برنامه که از طرف برنامه ارسال میشد از طریق اون اکانت به من میل میشد.

لینک مثال و دریافت کتابخانه (http://www.tutorialspoint.com/java/java_sending_email.htm)

mrtzxxx
سه شنبه 22 بهمن 1392, 18:25 عصر
من واسه برنامم اینطوری عمل کردم:
- یه وبمیل ساختم رو هاستم
بعد تو صفحه تماس با ما یه صفحه وب رو باز میکنه که فیلدها رو پر میکنی - وب میل رو هم تو کدها تعیین میکنی بعد واست میفرسته. این ساده ترین راه واسه اینکاره.
کد صفحه تماس با ما هم میتونی سرچ کنی زیاد هستش. بعد رو هاست آپلود کن لینک بده به برنامت.

haniiii
سه شنبه 22 بهمن 1392, 18:38 عصر
یک کتابخانه برای جاوا هست که شما میتونی از اون برای فرستادن ایمیل استفاده کنی بدون اینکه نیاز به هاست باشه.
در واقع شما یک mail client ساده خواهید داشت که با دادن مشخصات یه ایمیل میتونی ازش ایمیل بزنی.
من خودم یک اکانت در gmail ایجاد کردم و پسورد و نام کاربری رو در آن برنامه دادم وتمام مطالب برنامه که از طرف برنامه ارسال میشد از طریق اون اکانت به من میل میشد.

لینک مثال و دریافت کتابخانه (http://www.tutorialspoint.com/java/java_sending_email.htm)

درسته از این روش میشه استفاده کرد اما مهمترین مشکل اون امنیتش هست ... با دیکامپایل کردن باید خیلی ریسکی باشه استفاده از این روش

شما کار خاصی کردی برای پسورد ؟

البته چیزی که به ذهنم اومده اینه که از این روش استفاده کنم اما یوزر و پسورد رو داخل برنامه نزارم ... به جاش تو سرورم یوزر و پس رو قرار بدم و از اونجا دریافت کنم و بعد ایمیل بزنم ...
برای انجام این روش بهترین کار استفاده از چی میتونه باشه که دیتای دریافتی رو کاربر نتونه به راحتی ببینه ؟ ... mysql خوبه ؟ ... راستش زیاد از بخش وبش نمیدونم ... خیلی مبهمه برام ...

haniiii
سه شنبه 22 بهمن 1392, 18:40 عصر
من واسه برنامم اینطوری عمل کردم:
- یه وبمیل ساختم رو هاستم
بعد تو صفحه تماس با ما یه صفحه وب رو باز میکنه که فیلدها رو پر میکنی - وب میل رو هم تو کدها تعیین میکنی بعد واست میفرسته. این ساده ترین راه واسه اینکاره.
کد صفحه تماس با ما هم میتونی سرچ کنی زیاد هستش. بعد رو هاست آپلود کن لینک بده به برنامت.

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ ... منظورت اینه که یه صفحه وب باز شه به جای صفحه تماس با ما ؟ ... ( یا یه چیز مثل این ! ) ... مثل تماس با مایی که تو وب میبینیم ؟ ...