ورود

View Full Version : در طراحی DB این برنامه موندم!

Developer Programmer
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 22:17 عصر
سلام
برنامه ای که می خوام واسه دل خودم پیاده کنم، خیلی شبیه به کلوپ های بدنسازیه!
یه جایی که توش ورزشکار ها عضو میشن و اگه خواستن برای خودشون مربی درخواست میکنن وورزش میکنن و اگرم دلشون خواست یه نوشابه هم می نوشن !!!

stakeholder میخواد که بدونه هر روز چه اتفاقاتی افتاده...
مثلا برنامه بگه: امروز این آدمها اومدن و رفتن ، امروز فلانی عضو شد، فلانی تمدید کرد ، فلانی نوشابه خورد و الان اینهمه درامد داشتی ...
چیزی که نمیتونم آنالیز کنم اینه که چطور (بیشتر به Interface فکر میکنم) باید اینهمه داده رو در جدول(و یک فرم) دریافت کنم !
چطور باید Log های امروز رو بیرون بکشم ؟
به ظاهر ساده میاد ... وقتی میام که فیلدها رو مشخص کنم همه چی بهم میریزه :متفکر:

hmm
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 06:46 صبح
سلام
میتونی برای هر دسته از فعالیت غیر مرتبط یه جدول مجزا بسازی بعد یه جدول دیگه به اسم log یا هرچه که دوست داری و هر کدوم از transaction های هر جدول رو به نوعی در این جدول انعکاس بدی و یعنی کلیات رو تو این جدول log و جزئیات رو تو جدول خودشون مثلا جدول log چیزی شبیه این میتونه باشه

id type date
05/02/85 1 1
05/02/85 1 4
05/02/85 3 7

تاریخ که مشخصه
type نشون دهنده نوع فعالیته مثلا میتونی قرارداد کنی 1 یعنی خوردن نوشابه! 2 یعنی عضویت در باشگاه 3 یعنی تمدید عضویت و ...
id هم ارتباط دهنده به رکورد متناظر در جدول جزئیاتشه مثلا اگه type=1 بره از جدول نوشابه ها بیاره اگه type=2 بره سراغ جدول عضویتها و جزئیات رو بیاره و به همین ترتیب
نمیدونم کمکی بهت کردم یا نه ؟

Developer Programmer
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 14:03 عصر
سلام
از اینکه وقتتون رو دراختیارم گذاشتین ، ممنونم
من همش سعی میکردم که در جدول اعضا، یه فیلد تاریخ بذازم که نشون بده امروز یه عملی روش افتاده اما نمی تونستم بگم جه عملی !
راه حلتون جالبه اما واقعا دردسر آفرین ... باید تلاش کرد و شب ها رو نخوابید :)

hmm
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 14:35 عصر
فکر نکنم زیاد درد سر داشته باشه
فقط چندتا join ساده و شاید در حاد ترین مرحله ایجاد یک cursor در sp
موفق باشید.