ورود

View Full Version : رمزنگاری کد های برنامه

dc-master
پنج شنبه 24 بهمن 1392, 21:16 عصر
سلام
میشه کلا یه راهنمایی درباره رمزنگاری کد ها (محافظت از کد های برنامه-که کسی نتونه استفاده بکنه)بکنید که چطوری هست و باید چطور اینکار رو کرد؟
پیشاپیش ممنون

jafaripur
پنج شنبه 24 بهمن 1392, 23:06 عصر
فقط با proguard می تونی تا حدودی کدهات رو درهم بریزی تا خوندن و پیگیریش رو سخت کنه.

dc-master
جمعه 25 بهمن 1392, 07:44 صبح
خوب چطوری میشه از این استفاده کرد؟
ممنون:قلب:

jafaripur
جمعه 25 بهمن 1392, 10:11 صبح
تو شاخه اصلی پروژت این فال رو پیدا کن و فط زیر رو از حات کانت در بیار
فایل : project.properties

proguard.config=${sdk.dir}/tools/proguard/proguard-android.txt:proguard-project.txt
تو مسیری که می بینی دستورات مربوط proguard هستش، میتونی تغییر بدی و دستورات دیگه رو مسیر بدی، پیش فرض از SDK خود آندرود استفاده می کنه و این خودش بهتر هستش.

dc-master
جمعه 25 بهمن 1392, 11:23 صبح

proguard.config=${sdk.dir}/tools/proguard/proguard-android.txt:proguard-project.txt
تو مسیری که می بینی دستورات مربوط proguard هستش، میتونی تغییر بدی و دستورات دیگه رو مسیر بدی، پیش فرض از SDK خود آندرود استفاده می کنه و این خودش بهتر هستش.

کارداد
دمت گرم فک نمیکردم اینقدر ساده باشه:بامزه:
کل اینترنتو زیر و رو کردم خبر نداشتم باید فقط یه دونه # حذف کنم :قهقهه:
بازم ممنون

dc-master
شنبه 03 اسفند 1392, 19:22 عصر

من می خوام برای پروژم تبلیغات بذارم
توی راهنمای سایت عدد نوشته اگه از proguard استفاده میکنید باید کد هایی رو به فایل proguard.cfg اضافه کنید
ولی توی پروژه من فایلی به اسم proguard.cfg وجود نداره
من اگه بخوام از همون دستورات پیشفرض SDK اندروید برای proguard استفاده کنم چطوری و کجا این کدهایی که عدد گفته رو قرار بدم؟:اشتباه:

jafaripur
شنبه 03 اسفند 1392, 19:45 عصر
برو فایلی که تو این مسیر هسش ${sdk.dir}/tools/proguard/proguard-android.txt رو کپی کن حالا با هر اسمی اون درستورات رو به فایل اضافه کن و مسیر جدید فایل خود را وارد کن

proguard.config=proguard.cfg

dc-master
شنبه 03 اسفند 1392, 20:01 عصر
الان یه مشکل جدید پیدا شده
فایل project.properties برنامه نیست(یعنی توی پوشه پروژه نیستش)
نمی دونم چه بلایی سرش اومده(آوردم):افسرده:

jafaripur
شنبه 03 اسفند 1392, 20:53 عصر
این دیگه چه سوالی هستش، دوباره بسازش.