ورود

View Full Version : سوال درمورد ++turbo c

agha-peyman
جمعه 25 بهمن 1392, 13:03 عصر
سلام.دوستان در توربو سی پلاس پلاس تحت داس به دو تا مشکل برخوردم که اگه راهنماییم کنید خیلی کمکم بزرگی بهم کردید.
سوال اول=اگه بین دو سطر برنامه بخوام ی سطر جدید خالی(برای نوشتن دستوری که جا انداختم) ایجاد کنم چیکار باید بکنم؟(مثلا تو برنامه هایی مثل ورد مکان نما رو به ته سطر اول میبریم و با زدن اینتر یه سطر بین دو سطر خال میشه ولی تو توربو سی این امکان وجود نداره)

سوال دوم=

prinf("pppppppp");

مثلا حرف t در دستور printf رو جا انداختم.سوالم اینه که اگه بخوام بدون پاک کردن کل سطر از آخر به اول حرف t رو جایگداری کنم چیکار کنم.چون با بردن مکان نما به مکان مورد نظر و زدن space به جای ایجاد فضای خالی یکی از حرفارو پاک میکنه.

amirhossein.ha
جمعه 25 بهمن 1392, 13:55 عصر
برای سوال دومتون : دکمه insert روی کیبورد رو بزنید بعد اینکارو بکنید مشکل حل میشه

ولی من بهتون توضیه میکنم از کامپایلر های دیگه مثه code::blocks یا visual stdio استفاده کنید خیلی بهتره
code::blocks هم میتونید از اینجا دانلود کنید : http://www.codeblocks.org/

agha-peyman
شنبه 26 بهمن 1392, 17:04 عصر
ممنون.
من برنامه visual stadio رو تو سیستمم دارم ولی نمیتونم باهاش کار کنم.خیلی سنگینه.همشم تو کامپایل کردن ارور های مختلف میده.

amirhossein.ha
شنبه 26 بهمن 1392, 22:58 عصر
خب از code::blocks استفاده کنید لینکش هم بالا دادم

ارور ها رو هم بگید بلکه بتونیم کمک کنیم تا رفعشون کنید

linux
سه شنبه 29 بهمن 1392, 12:02 عصر
ممنون.
من برنامه visual stadio رو تو سیستمم دارم ولی نمیتونم باهاش کار کنم.خیلی سنگینه.همشم تو کامپایل کردن ارور های مختلف میده.

برنامه تون را با notepad بنویسید بعد اگر ويژوال استدیو ۲۰۱۳ نصب هست و در درایو C هست با دستور زیر کامپایلش کنید
C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\VC\bin>cl.exe

agha-peyman
شنبه 23 فروردین 1393, 10:15 صبح
دست همگی درد نکنه.باز اگه سوالی پیش اومد میپرسم ازتون.ممنون