ورود

View Full Version : مشکل با explorer.exe

shaskoll
جمعه 25 بهمن 1392, 17:47 عصر
سلام چند وقته که سیستم من وقتی روشن میشه به جای نشان دادن دسکتاپ پوشه داکیومنت باز میکنه و خودم باید از منیجر explorer.exe رو اجرا کنم که دسکتاپ بالا بیاید می تونید کمکم کنید که دوباره مجبور به انجام اینکار نشم.
آنتی ویروسم رو هم آپدیت کردم اسکن میکنه ویروسا رو هم پاک میکنه اما هر زمان که سیستم دوباره شروع به کار میکنه هشدار میده autorun worm پیدا شده. کمکم کنید لطفا

returnx
شنبه 26 بهمن 1392, 15:20 عصر
اگر اشتباه نکنم این مشکل به خاطر ویروسی به نامه Xplorer هست...

syntiberium
شنبه 26 بهمن 1392, 17:09 عصر
آنتی ویروس باید داخل رم رو زود تر از هارد چک کنه . اگر آنتی ویروستون این قابلیت رو نداره باید یدونه نصب کنید که داشته باشه . شاید هم بتونید با msconfig به صورت دستی استارت آپش رو حذفش کنید و سریعا ریست کنید . در ضمن وقتی مشکل حل شد روی درایو ها محض احتیاط دابل کلیک نکنید . توی mycomputer مثلا بنویسید c:\autorun.inf و اگر پنجره ی notepad باز شد یعنی ویروس autorun توی درایوتون گذاشته که باید توی دسکتاپ یه فایل خالی autorun.inf بسازید و روی تمام درایو هاتون درگ دراپ کنید . در ضمن فلش مموری هاتون هم ممکنه مثل داریو هاتون شده باشن پس قبل بالا اومدن ویندوز وصلش کنید .

shaskoll
یک شنبه 27 بهمن 1392, 18:20 عصر
ممنون ولی همچین چیزی رو که شما گفتید امتحان کردم ولی مشکل این نیست در ضمن یک مشکل دیگه هم رخ داده ویندوز من الان ارور میده که اصل نیست و باید نسخه اصلی رو نصب کنم سری قبل هم همینطور شد و بعد از مدتی دیگه بالا نیامد و مجبور شدم بدم یک تعمیر اساسی چون خودم هم نتونستم درستش کنم. یک راه بهتر سراغ ندارید؟