PDA

View Full Version : مشکل در ریپورت گیری C#‎

aminbrleevb
شنبه 26 بهمن 1392, 14:29 عصر
سلام لطفا پست منو پاک نکنید و اگه مدعی هستید که مطلب من قبلا وجود داشته و جواب داده شده لطفا همین جا بزارین لینکشو . من بازم سوالم رو می پرسم ممنون میشم اساتید جواب بدن من از vs2013 استفاده می کنم برای این ورژن آیا کریستال ریپورتی ارائه شده یا خیر اگه بله که بفرمایین چی هست و اگه نه لطف کنید و بگین برای اینکه بخوام از بخشی از دیتا بیسم گزارشی برای پرینت داشته باشم برای تحویل به مشتری از چی باید استفاده کنم ممنون میشم زود پاسخ بدین تا Mani_rf پست منو پاک نکرده

khokhan
شنبه 26 بهمن 1392, 15:28 عصر
سلام لطفا پست منو پاک نکنید و اگه مدعی هستید که مطلب من قبلا وجود داشته و جواب داده شده لطفا همین جا بزارین لینکشو . من بازم سوالم رو می پرسم ممنون میشم اساتید جواب بدن من از vs2013 استفاده می کنم برای این ورژن آیا کریستال ریپورتی ارائه شده یا خیر اگه بله که بفرمایین چی هست و اگه نه لطف کنید و بگین برای اینکه بخوام از بخشی از دیتا بیسم گزارشی برای پرینت داشته باشم برای تحویل به مشتری از چی باید استفاده کنم ممنون میشم زود پاسخ بدین تا Mani_rf پست منو پاک نکرده
سلام
گزارش ساز کریستال تا ورژن Service Pack 7 ویژوال 2013 رو ساپورت نمی کنه وشما مجبورین از ورژن Service Pack 8 این گزارش ساز استفاده نمائین منبع :SAP Crystal Reports (http://wiki.scn.sap.com/wiki/display/BOBJ/SAP+Crystal+Reports,+developer+version+for+Microso ft+Visual+Studio+-+Service+Pack+7+-+Fixed+Issues)

aminbrleevb
شنبه 26 بهمن 1392, 15:40 عصر
من این ورژن رو هم نصب کردم نشد مطمئنی Crystal-Reports -010-Support-Pack-13.0.1

aminbrleevb
شنبه 26 بهمن 1392, 15:42 عصر
خطایی که میده هم اینه you must already have visual studio 2010 installed to proceed whit this instalation

mohammad jamalian
شنبه 26 بهمن 1392, 18:55 عصر
با سلام
از نظر من کلا کرستال ریپورت رو ول کن و از Stimulsoft Reports استفاده کن هم سرعتش بیشتره و هم امکاناتش.

aminbrleevb
شنبه 26 بهمن 1392, 23:42 عصر
Stimulsoft Reports بالاتر از کریستال هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aminbrleevb
یک شنبه 27 بهمن 1392, 19:40 عصر
لطفا کمک کنید

aminbrleevb
دوشنبه 28 بهمن 1392, 14:01 عصر
لطفا کمک کنید

fakhravari
سه شنبه 29 بهمن 1392, 09:31 صبح
فقط استیمولیت،:چشمک:

aminbrleevb
سه شنبه 29 بهمن 1392, 20:24 عصر
دوست عزیز fakhravari مرسی فقط خواهش میکنم یک پروژه خیلی کوچیک که بتونه با اسیمول جواب بده و c# باشه بزارین ممنون میشم

fakhravari
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 16:11 عصر
http://fakhravary.somee.com/Reporting.aspx
نمونش در وب
شما شروع کن راحت