PDA

View Full Version : مشکل در login کردن



salmah
شنبه 26 بهمن 1392, 16:57 عصر
سلام
من یه صفحه login دارم که بعد از loginکاربروارد صفحه fMain میشود
ولی مشکل این هست که وقتی اجرا میگیرم چه رمز درست باشه چه اشتباه در هر صورت MassageBox ظاهر میشه
اینم کدlogin116765

salmah
شنبه 26 بهمن 1392, 17:55 عصر
دوستان لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه

Mousavmousab
شنبه 26 بهمن 1392, 22:54 عصر
از ویزارد استفاده نکن.
برو همشو کد بنویس

salmah
شنبه 26 بهمن 1392, 23:23 عصر
اگر امکانش هست نمونه کد را بذارید

HOJAT1
شنبه 26 بهمن 1392, 23:50 عصر
دستور if
If(a==0)
{

}
else
{

}

NasimBamdad
یک شنبه 27 بهمن 1392, 00:32 صبح
همه رو از کد نویسی انجام بده . همون طور که دوستمون گفتند


try
{
if (uname.Text.Replace("'", "''") == "" || pwd.Text.Replace("'", "''") == "")
{
if (uname.Text == string.Empty)
{
Err.SetError(uname, "وارد کردن نام کاربری اجباریست");
uname.Focus();
}
else
{
Err.SetError(uname, string.Empty);
}
if (pwd.Text == "")
{
Err.SetError(pwd, "وارد کردن رمز عبور اجباریست");
pwd.Focus();
}
else
{
Err.SetError(pwd, string.Empty);
}
}
else //if not empty
{
Err.SetError(pwd, "");
Err.SetError(uname, "");

db.connect();

db.SetCommand("SELECT * FROM Sys_Users WHERE uname='" + uname.Text.Replace("'", "''") +"' AND pwd='" + MD5Encrypt(pwd.Text.Replace("'", "''")) + "'");
ds = db.GetData();
db.exec();
if (ds.Tables[0].Rows.Count == 0)
{
MessageBox.Show("نام کاربری یا رمز عبور صحیح نمی باشد");
}
else //If USer Or pass Correct
{
db.SetCommand("SELECT * FROM Sys_Users WHERE uname='" + uname.Text.Replace("'", "''") + "' AND pwd='" + MD5Encrypt(pwd.Text.Replace("'", "''")) + "'");
ds.Clear();
ds = db.GetData();
db.exec();

bool paziresh = Convert.ToBoolean(ds.Tables[0].Rows[0]["paziresh"]);
bool maghadir_paye = Convert.ToBoolean(ds.Tables[0].Rows[0]["maghadir_paye"]);
bool gozareshat = Convert.ToBoolean(ds.Tables[0].Rows[0]["gozareshat"]);
bool emkanat = Convert.ToBoolean(ds.Tables[0].Rows[0]["emkanat"]);

Form1 sch = new Form1();
sch.radMenuItem1.Enabled = paziresh;
sch.sideBarPanelItem1.Enabled = paziresh;
sch.radMenuItem4.Enabled = maghadir_paye;
sch.sideBarPanelItem2.Enabled = maghadir_paye;
sch.radMenuItem15.Enabled = gozareshat;
sch.sideBarPanelItem3.Enabled = gozareshat;
sch.radMenuItem10.Enabled = emkanat;
sch.sideBarPanelItem4.Enabled = emkanat;
sch.radLabelElement2.Text = uname.Text;
var language = new CultureInfo("FA-IR");
InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(language);
this.Hide();
sch.Show();

}
}
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show("خطا در ورود ااطلاعات");
MessageBox.Show(ex.Message);
}


نمونه برنامه خودم هست که همزمان سطح دسترسی رو هم از دیتابیس می خونه و آیتم ها رو Enable یا Disable می کنه


public static string MD5Encrypt(string data)
{

MD5CryptoServiceProvider md5 = new MD5CryptoServiceProvider();

byte[] result = md5.ComputeHash(Encoding.UTF8.GetBytes(data));

return Regex.Replace(BitConverter.ToString(result), "-", "").ToLower();

}

salmah
دوشنبه 28 بهمن 1392, 21:54 عصر
NasimBamdad (http://barnamenevis.org/member.php?211253-NasimBamdad)



دوست عزیز بابت راهنمایی کاملتون ممنون

NasimBamdad
دوشنبه 28 بهمن 1392, 23:37 عصر
خواهش می کنم

دوست عزیز از یک کنترل Error هم روی فرمت استفاده کن . و اینکه موارد SQL Injection رو مدیریت کن . به طوری که از اون قسمت Replace استفاده کن