View Full Version : چگونگی ساخت Access Point name ؟
saeed_g21
شنبه 26 بهمن 1392, 18:29 عصر
سلام دوستان
چطوری میشه یک APN همون Access Point Name برای متصل شدن به GRPS بعد از نصب و اجرای نرم افزار روی دستگاه بصورت خودکار ساخت ؟
#root#
شنبه 26 بهمن 1392, 20:39 عصر
سلام ، آقای مدیر گفته فقط لینک نزارید ولی چه کنیم آخه:اشتباه: ، فکر کنم اینو ندیدید :
http://stackoverflow.com/questions/7257567/create-network-access-point-name-with-code
saeed_g21
شنبه 26 بهمن 1392, 20:42 عصر
دمت گرم :لبخند:
آقا مدیر هم که افتخار نمیده به پستهای من نگاه کنه خیالت جمع :لبخند:
راستش دیدم ولی برام جواب نداد!
شاید از دستگاه هم باشه نه اینکه رووت کردمش دستی هم نمی تونم APN بسازم اصلا ADD نمیشه !
کدهای همون لینک برا شما جواب داده ؟
#root#
شنبه 26 بهمن 1392, 21:09 عصر
داشتم پی حل مشکلات خودم تو stackoverflow (http://stackoverflow.com/questions/7257567/create-network-access-point-name-with-code) میگشتم سوال شمارو هم دیدم گفتم یه سرچی بزنیم ، نیاز نشده برام.
دو سه روزی آقای مدیر هم نیست فقط اومد دوتا تاپیکو حذف کرد رفت ، دلمون تنگ شده براش شدید :قلب:
rubiks.kde
شنبه 26 بهمن 1392, 21:11 عصر
آقا مدیر هم که افتخار نمیده به پستهای من نگاه کنه خیالت جمع
نه دوست عزیز خیالت جمع من تمام پست ها رو نگاه میکنم.حتی اگه جواب ندم.
در مورد این سوال شما من هم قبلا تصمیم به چنین کاری داشتم ولی به نتیجه ایی نرسیدم.دلیش رو بیشتر میگفتن باید گوشی روت باشه
rubiks.kde
شنبه 26 بهمن 1392, 21:12 عصر
دو سه روزی آقای مدیر هم نیست فقط اومد دوتا تاپیکو حذف کرد رفت ، دلمون تنگ شده براش شدید
چند روز بود گرفتار ارشد بودم.
saeed_g21
شنبه 26 بهمن 1392, 22:11 عصر
نه دوست عزیز خیالت جمع من تمام پست ها رو نگاه میکنم.حتی اگه جواب ندم.
در مورد این سوال شما من هم قبلا تصمیم به چنین کاری داشتم ولی به نتیجه ایی نرسیدم.دلیش رو بیشتر میگفتن باید گوشی روت باشه
ممنونم از لطفتان
دستگاه منم که رووت شدس جواب نداد پس بیخیال بشیم ؟
البته یک کدی پیدا کرده بودم وقتی مجوز دسترسی نمیدادم بهش خطا میداد در لاگ کت هم میگفت مجوز دسترسی نداره و وقتی مجوز
<uses-permission android:name="android.permission.WRITE_APN_SETTINGS"/>
رو میدادم کلا به همین مجوز خطا می داد فکر کنم اگه این مجوز رو درست بدیم بشه APN رو ساخت حالا راه حلی داره که خطای این مجوز برطرف کنیم؟
saeed_g21
یک شنبه 27 بهمن 1392, 17:08 عصر
کسی نیست ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.