View Full Version : امنیت database از طریق رجیستر
mohammad_s20
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 13:26 عصر
سلام به همه دوستان
من میخواستم بدونم از طریق رجیستری ویندوز میتونم امنیت برا database مورد نظرم برقرار کنم
لطفآ منو راهنمایی کنید اگه راه حل دیگه ای دارید لطفآ مطرح کنید
با تشکر
h_baqery
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 16:51 عصر
منظورتون از برقراری امنیت چیه ؟ یعنی چه کارهای رو نمی خواهید کسی انجام دهد که از طریق خود SQLServer قابل کنترل نیست و می خواهید از رجیستری استفاده کنید.
mohammad_s20
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 14:04 عصر
من می خواهم یک database خاص را ببندم و اجازه ندهم که حتی admin شبکه هم به آن Database از طریق enterprice دسترسی داشته باشه
AminSobati
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 16:48 عصر
اگر لاگین مربوط به admin ویندوز رو از SQL Server حذف کنید و یا سطح دسترسی این لاگین در SQL Server رو محدود کنید، امکان پذیره. یعنی نباید این لاگین عضو sysadmin server role باشه و فقط در دیتابیسهای مورد نظر Username داشته باشه
mohammad_s20
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 06:35 صبح
آقای ثباتی عزیز ظاهراً شما سوال اول من را نخواندید من می خواهم بستن database را از طریق رجیستری انجام دهم . از پاسخ شما متشکرم
Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 09 اردیبهشت 1385, 08:57 صبح
آقای ثباتی عزیز ظاهراً شما سوال اول من را نخواندید من می خواهم بستن database را از طریق رجیستری انجام دهم . از پاسخ شما متشکرم
دوست عزیز اگر شما بخواهین امنیت را از طریق رجیستری انجام بدین کافیه که اون کاربری که نباید دسترسی داشته باشه به ویندوز Login کنه اونوقت رجیستری رو میتونه ویرایش کنه. اما روشی که آقای ثباتی گفتند کاملا" صحیحه یعنی اگر کاربر به ویندوز هم Login کنه هیچ ویرایشی روی سطح دسترسیش نمی تونه بکنه.
AminSobati
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 14:10 عصر
اگر به روش مذکور عمل کنید، کاربر میتونه نام دیتابیس رو در نمایش درختی محیط EM ببینه اما نمیتونه واردش بشه و مثلا Query بگیره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.