View Full Version : سوال: دیدن یوزرهای ساخته شده در WG
امیر مهرشاد
یک شنبه 27 بهمن 1392, 19:48 عصر
در یک WG که همه همدیگرو میبینن و هیچ مشکلی هم ندارم - در یکی از کلاینت هام یک یوزری اد میکنم و از سرورم میخوام اون یوزری که توی اون کلاینت ساختم ببینم و روی ShareFolder خودم پرمیشن های کاستمایز به اون یوزر بدم ولی چرا یوزرهای اون کلاینت مورد نظر دیده نمیشه؟ ؟ :گریه:
اینجا
116798
نهایتا
116799
میبینید که فقط سیستم خودمو میتونم ببینم:متفکر:
ممنون
امیر مهرشاد
دوشنبه 28 بهمن 1392, 15:51 عصر
لطفا یکی جواب بده بدونم مشکل از کجاست
hraeissi
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 18:45 عصر
دوست من توی WG سرور چی دارید که چنین توقعی دارید؟
امیر مهرشاد
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 19:11 عصر
دوست من توی WG سرور چی دارید که چنین توقعی دارید؟
هیچی کم نداریم فقط یک active directiry ؛ واقعا برای 4 تا نود شما پیشنهادتون دامینه ؟
امیر مهرشاد
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 19:12 عصر
لطفا بگید حالا راهی هست که یوزرامونو ببینیم ؟
hmkhafan
دوشنبه 05 اسفند 1392, 16:57 عصر
در شبکه WG هر سیستم میتونه یوزرهای خودش رو ببینه، اگه میخواهید روی هر سیستمی که هستید تمام یوزرهای داخل شبکه رو ببینید باید شبکتون Domain باشه نه WG.
اصلا فرق شبکه WG با Domain همینه که میشه یوزرا رو به صورت یکپارچه مدیریت کرد، و پشت هر سیستمی که بشینید میتونید با یوزرتون log in نمائید.
شما فرمودید 4 تا نود، خب به نظر بنده WG برای این شبکه مناسبه، روی هر سیستم باید تمامی یوزرها رو بسازید که به مشکل برنخورید، البته یه نکته اینجا حائز اهمیت هستش که یوزری که روی یه سیستم ایجاد میشه یه SID بهش اختصاص داده میشه و اگر این یوزر حذف بشه و دوباره ایجادش کنید، SID آن با دفعه قبل متفاوت است، و همینطور روی سیستم های دیگر، پس اگر روی دوتا سیستم یک یوزر هم نام بسازید این یوزر روی هر سیستم دارای SID متفاوتی خواهد بود!
موفق باشید! :)
امیر مهرشاد
دوشنبه 05 اسفند 1392, 20:43 عصر
از استاد رئیسی و جناب hmkhafan (http://barnamenevis.org/member.php?250442-hmkhafan) متشکرم
ولی یه راهی خودم پیدا کردم و فهمیدم نشد نداره حتی میتونی از یه کلاینت دیگه دسترسی به کلاینت های دیگه بدی هر چند این ضعف شبکه های WG یا ضعف ویندوز رو خیلی قوی آشکار میکنه ولی روش رو تست کردم و جواب داد پس کار نشد نداره
در هر صورت از هردی شما اساتید ممنون
hmkhafan
سه شنبه 20 اسفند 1392, 22:53 عصر
مهندس امیرمهرشاد لطف بفرمائید این راهتون رو ذکر کنید که بقیه هم مستفیض شوند!
امیر مهرشاد
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 21:29 عصر
مهندس امیرمهرشاد لطف بفرمائید این راهتون رو ذکر کنید که بقیه هم مستفیض شوند!
وقتی پوشه ای که در wg به اشتراک گذاشته میشه از روی یک کلاینت دیگه یا ترجیحا سرور روی پوشه شیر شده یک یوزر که در کامپیوتر خودتون میبینیدش کلیک راست کنید تب security از همینجا میتونید روی یوزر انتخاب شده پرمیشن بدید که حتی خود یوزر پوشه شیر خودشو نتونه باز کنه مگه ... حالا میشه یا نمیشه الان این پستمو دوباره دیدم کاشکی زودتر pm میدادید تا فکر نکنید قراره معادله چند مجهولی حل کنیم در هر صورت دیدید که میشه :لبخند:
امیر مهرشاد
چهارشنبه 21 اسفند 1392, 21:32 عصر
[QUOTE=hmkhafan;1980387]در شبکه WG هر سیستم میتونه یوزرهای خودش رو ببینه، اگه میخواهید روی هر سیستمی که هستید تمام یوزرهای داخل شبکه رو ببینید باید شبکتون Domain باشه نه WG.
قانون نسبیت هیچ موقع نقض نمیشه هیچ موقع نگید نمیشه آققای مهندس ! مستفیذ شدید ؟!
hmkhafan
سه شنبه 05 فروردین 1393, 18:06 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز
اون حرف شما در صورتی مصداق داره که با یوزرهای گروه Administrators، لاگین کرده باشید، من این جنبه از کار رو در نظر نگرفته بودم که با ادمین لاگین کنم.
به هر صورت ممنون
امیر مهرشاد
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 16:11 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز
اون حرف شما در صورتی مصداق داره که با یوزرهای گروه Administrators، لاگین کرده باشید، من این جنبه از کار رو در نظر نگرفته بودم که با ادمین لاگین کنم.
به هر صورت ممنون
بله جناب hmkhafan (http://barnamenevis.org/member.php?250442-hmkhafan) عزیز پیامتونو الان خوندم بله باید با admin لاگین شد از هردوی شما که که در ابتیاع این پست زحمت کشیدید ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.